Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már három hete nem szeretkeztünk a párommal?
Meg kell találni a közép utat.
F
Ez sajnos eléggé sántít :/. 3 év az pont elég idő ahhoz hogy egy kapcsolat, ha nem dolgoznak rajta, átmenjen megszoksába, és kikopjon belőle a szexualitás.
Én férfi oldalon tapasztaltam ugyanezet. A végére már oda jutottunk, hogy hétvégére így be lett szúrva a takarítás, meg a vacsora közé, kb a naptárba, hogy jóóó, akkor lehet szex.
De amúgy reggel nem mert siet, munka után nem, mert éhes, evés után nem, mert most tele van, pár órával később meg már nem, mert lassan menne aludni és fáradt. Én ezt őszintén szólva meguntam. Minden fajta spontaneitás, meg tűz kidöglött..
28 éves voltam ekkor, és úgy éreztem hogy azért ennél magasabbak az igényeim. Olyan lakótársat akivel nem tudok lefeküdni, amúgy is találok, szóval szakítottam. 4 év ide, 4 év oda, fiatal vagyok még ahhoz hogy ennyivel beérjem.
Mond el neki, hogy ez így neked nem fog működni, vagy változtasson, vagy keress másik embert aki mellett nőnek érezheted magad. Sokan a fél veséjüket odaadnák egy magára igényes, sportos csajért. Ne erőltesd magad arra aki nem vevő rád.
Ha a pasi mondjuk 12 órákat dolgozik, ott oda lesz a libidó.
Mondd neki, hogy aludja ki magát rendesen, utána meg másszon rád ahogy kell.
Nálunk fordítva van, de azért heti 1 mindig meg van. :)
33F - 10 éves kapcsolat.
Ez úgy van, hogy a 3 -as csomag óvszer fiataloknak és időseknek van, a 12 -es családosoknak...
Fiataloknál a 3: reggel, délben, este.
Családi kiszerelés: Január, Február...
Idősebbeknél: Házassági évforduló, születésnap...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!