Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi öreg pasim miért nem akarja még az én kérésemre sem befesteni barnára vagy sötétszőkére a tiszta ősz haját?
Figyelt kérdés
Hónapok óta könyörgök neki, de még nem sikerült rábeszélnem. Hogy lehetne rávenni, hogy megfiatalítsa magát egy új hajszínnel? 30 évvel idősebb nálam.2020. okt. 18. 22:45
21/28 anonim válasza:
Hát mondd meg neki, hogy mivel a suliban is őszi szünet volt, a párkapcsolatodban is szerettél volna azt tartani!
Egyébként meg hagyd őt békén ezzel, vagy pedig keress mást.
22/28 anonim válasza:
Akkor a bánatért nem dobod ki a tökömbe, drága krumplibogár?
23/28 anonim válasza:
Miért vagy egy idős pasival,ha nem tetszik az ősz haj?
24/28 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: mert nem önazonos számára a festett haj. Ennyi az egész.
Nekem is van egy komoly határ, amit hajlandó lennék változtatni a külsőmön egy nő kedvéért.
25/28 anonim válasza:
Mert van ízlése, és tudja, hogy neki nagyon jól áll az ősz haj.
Attól még fiatalos és férfias.
26/28 anonim válasza:
Megnéztem a videot. Aztán 10 nap múlva kezd lenőni, mehet vissza.
A végén tönkremegy a haja.
Nem lett tőle fiatalabb, nem is látszik annak.
27/28 anonim válasza:
Az osztálytársam 24 éves korában kezdett őszülni.
28/28 anonim válasza:
Ha nem tetszik neked az, ami a korával jár, akkor ne járj ilyen idős pasival. Az gáz, ha direkt akarod fiatalítani, mert úgy érzed, ciki vele megjelenni. Keress korban hozzád illőt (vagy ha azért jársz vele, mert a korodbelieknek te nem vagy elég, akkor fejleszd magad vagy adj le az igényeidből). Gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!