Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hajfestéket ajánlotok?

Milyen hajfestéket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Középszőkés hajam van(az eredi barna, csak szőkítettem) és lila hajat szeretnék. Melyik festéket ajánlanátok ami ilyen 10-20 mosás után kijön, és szépen befogja a hajam?

2020. szept. 19. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
en is epp lilara szeretném, Crazy colorrol találtam jo velemenyeket, szerintem azzal jo lilara festeni:)
2020. szept. 19. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm❤
2020. szept. 19. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
viszont azt figyelembe kell venni, hogy nem biztos, hogy olyan sokaig benne marad a hajban, es lehet kék lesz, amitol en is nagyon felek, mert lilat szeretnek es nem kekeetxdd
2020. szept. 19. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha nem marad benne sokaig😂. Mig szoke vavyok, sok szint ki szeretnek probalni, aztan meg befestem barnara😂😂 de lehet higy mar csak lilara festem, mert volt mar sokfele szinu a hajam😂😂
2020. szept. 19. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!