Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi öreg pasim miért nem akarja még az én kérésemre sem befesteni barnára vagy sötétszőkére a tiszta ősz haját?
Figyelt kérdés
Hónapok óta könyörgök neki, de még nem sikerült rábeszélnem. Hogy lehetne rávenni, hogy megfiatalítsa magát egy új hajszínnel? 30 évvel idősebb nálam.2020. okt. 18. 22:45
11/28 anonim válasza:
A videóban szereplő férfi nem sokban lett más, szerintem.Ha szereted a párod így fogadod el,ne erőltess rá ilyesmit.Egyébként nekem bejön az ősz haj:)a jelenleginek pasim is ősz,nekem így jó mindennel együtt.
12/28 anonim válasza:
Szexi? Ez valami reggeli trollkodás?
14/28 anonim válasza:
"és sokkal érettebb nálad "
Persze, azért van bőven lanyakorebeli nővel.
15/28 A kérdező kommentje:
Azért dühítő, hogy még ennyi változást sem akar:
https://www.youtube.com/watch?v=qYd22Z_0F1A
Pedig ez nem lenne nagy változás. Nem érti meg, hogy nem akarom egész nap azt a fehérséget nézni a fején??
2020. okt. 19. 20:12
16/28 anonim válasza:
Mégsem szexy az az öreg pasikád akkor annyira. Én imádom az enyémet, úgy, ahogy van, idiótán is, pocakkal, őszen is.
17/28 A kérdező kommentje:
Kicsi öregemnek olyan mellizma van, mint egy body-buildernek. A lábai olyan szexik és bomba jók, hogy nyáron a barátnőim ott csorgatták a nyálukat, amikor grilleztünk és a kis öregem ott tüsténkedett körülöttünk az éppen fenékig érő rövidgatyájában. Csak a hajával kellene valamit csinálnia. Úgy lenne igazán fiatalos.
2020. okt. 19. 23:30
19/28 anonim válasza:
15-ös!
"Nem érti meg, hogy nem akarom egész nap azt a fehérséget nézni a fején??"
Na, innen 100%, hogy a poszt kamu.
20/28 anonim válasza:
Jó, túltoltad, ősziszünet van tudjuk. Jelenteni érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!