Füstös natúr sötétszőke hajszínem visszanyerhető? Elrontott festés utan(vörös)? ?? ?
Meguntam,ezert itthon átmentem rajta egy barnaval, ami vörösre pigmentalta. Olyan a tövem,mint akinek odakozmált a haja a fejére 😭😭
Vegul a Fodrász huzott ra egy 8as szoket, amitől a fenynel libafos zöld szinu most, vörös megmaradt . -Fodrásznal is lehet ilyen malőver? Azt hittem ők ennel profibbak! Na ez csak egy gondolat volt.
A kérdésem:
Szerintetek menjek vissza, es bízzam ra,hogy par lépcsőben vissza tud állítani vmi hasonlo szint vörös visszautes nelkul?
Vagy:
Inkabb en vegyek natúr kozepszoket es festegessem itthon amig vmi közeli szin nem lesz?
Egyaltalan tudok en kísérletezni?
Zöld szint el tudom tüntetni?!
NA ES EZ a vörös eltunik? Ez nagyon erdekel!!
Ez hidd el, ket bosszankodas között nekem is eszembe jutott.:) de Aztan mikor belenézek a tükörbe, főleg reggelente, akkor igy mar eleg gaz napindító tud lenni!
Annyira igénytelen kinezetem lett ezzel a színnel!
Legalább,ha a vörös szint kiütném mar nyugodtabban novesztenem le.
A fénye libafoszöld a színe meg vöröses? Azért ez fura, a zöld fény nem jellemző a rezes hajakra.
Egyébként mennyire bírja a hajad? Ha nagyon nem, akkor talán tényleg hagyni kéne egy picit most, de ha még egy-két festést elbír, akkor próbálkozhatsz a természetes árnyalattal, esetleg egy hamuszőkével, az kiüti a vöröset valamennyire.
A zöldre azért nem tudok mit mondani, mert még sosem láttam zöld fényű vöröses szőkét.
Ez pont, hogy az elcseszett opálos szőkékre igaz.
ColourB4 extra. Ez eltávolítja a hajfestéket, és visszaállítja a saját hajszìned. Persze nem 100%-ban, de nekem egy vállalható meleg középszőke lett a vörös után. Viszont szárít! Jól olvasd el a használati utasítást, az a lényege, hogy jó sokáig kell öblíteni, akkor mosod ki a festéket. Annyi víz el fog menni, mint máskor egy héten, és akkor jó!
A másik, amit próbálhatsz, hogy C-vitami port veszel (patika, drogéria) és azt samponnal keverve felviszed a hajadra. Neten több helyen írják, hogy érdemes használni. Zacskót rá, betekerni törcsivel, egy-két órát rajta hagyni, és ezt is jó sokáig kell öblíteni. Ez is szárít.
Egy fokkal kíméletesebb, mint újra befesteni, hátha kevésbé lesz xarul befestve.
Amúgy igen, sok fodrász balfék, van aki jobban tud vágni, van aki festeni, de ritka, aki mindkettőben profi. A természetes hatás a legnehezebb, de szép balajage festést se sokat látni. Legközelebb korrigáláshoz olyan fodrászt keress, akinek több saját festéses munkája van a neten, és ismerősök is azt mondják, hogy jól dolgozik, vagy látod, hogy xy-nak szépen megcsinálja.
#4-es én is használtam Colour B4-et elvékonyította az egész hajam, a fodrász nem győzte mondogatni, amikor szőkítette, hogy soha többet ne, mert még a szőkítésnél is károsabb.
C vitamin por (aszkorbin sav) meg burtál mód szárít és olyan volt tőle a fejem, mint egy paradicsom, a barnából erős vöröset csinált.
Koszonom a segítséget!
Nem irtam le részletesen,szoval.:)
A hajam tove total rezes, vöröses. Nem is tudom melyikkel tudnám legjobban leírni. Olysn,mintha odakozmalt volna a hajam.
A vége (!) pedig zöldes. A hajam vége valamiert világosabb a fenti résznél, pedig egy egyszínű festékkel lett atfestve. Lehet igy szívja a nap? Gondolom en...
Amugy ez a zöldes szin nem mimdig latszik, attól függ,hogy esik ra a fény. A legzavarobb a fejtonel keletkezett vörös szin. A tőtől lefelé egyre tompul ez a vörös hatás.
Vegul a lenovesztes mellett maradok. Elmentem egy masik fodrászhoz, csak véleménykikérés miatt, nagyon segítőkész volt. Mondta,hogy hiába foglalnék idopntot nala, bmit ken a hajamra, a vörös szin vissza fog ütni. Azt tanácsolta,hogy novesszem le, közben az aljából vagassak vissza. Aztan,ha elértem egy lenovesi szintet, akkor lehet próbálkozni valsmi meliros technikával.
Engem meggyőzött, ravett a lenovesztesre. Nem merek most kísérletezni. De nagyon koszonom a tippeket a kétségbeesésemre!
Plusz ajánlott hamvasitot. De sajnos nem mentem vele előbbre! Nekem nem ütötte ki a vöröset. Még egy napra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!