Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ha a palit amúgy nagyon bírom és nagyon helyes de ő csak akkor hív, keres amikor kanos kedvében van akkor mit csináljak?
Tipp:
Tegyél valami meghökkentő, váratlan dolgot, pl. vallj neki szerelmet. Talán úgy meglepődik, hogy bunkó lesz, és így kiábrándulsz belőle, de szinte biztos hogy megváltozik a viszonyotok: vagy ő nem keres többet, vagy Te nem akarod látni többé.
Akármennyire is bejön valaki engem ne használjon ürítésre! Ha nagyon kell a szex van vibrátorom. Az legalább nem aláz meg.
Ingyenmuff ennél már hova akarsz lejjebb menni?
Ennyire értéktelen vagy? Biztos nem!
Sajnos nekem is ez a problémám. Elég gyakran mondok neki nemet, hogy nekem most nem jó, de tovább próbálkozik és így beadom a derekam. Nekem is van vibrátorom, de az nem bújik velem össze utána az ágyba így szükségem van néha egy férfira.
Javaslom a kérdezőnek, hogy szerez be új pasit aki nem csak szexelni akar veled. Úgy a legkönnyebb elfelejteni egy pasit ha egy másik kikeféli belőled. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!