Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint azért nem megy a szex, mert mindketten elhíztunk. Helyrehozható ez még?
Tegnap szexre került volna a sor de barátomnak nem állt fel. Nem az első eset, utóbbi hónapokban elég ramaty a szex... Tegnap próbáltam beszélni megint vele erről, eddig stresszre fogta (új munkahelye van) és kimerültségre de tegnap végre kibújt a szög a zsákból : elhíztunk és ez zavarja.
Sajnos ez igaz, a korona és a home office alatt kb. fél év alatt felrepült ránk 15 kg minimum...
Nagyon elkeseredett vagyok, mert ez biztos már egy ideje benne van és elhallgatta, hisz nem tegnap jöttek fel a kilók. Az van bennem, hogy akkor az elmúlt hónapok szexelései max szánalomból, kötelezettségből voltak és nem is kívánt... :( nagyon szarul érzem magam.
Viszont igaza van, ez nem állapot. Azt mondta szeret, nem akar elhagyni és nem megbántani akart ezzel, hanem pont hogy azt szeretné, hogy rendbehozzuk magunkat és a szexuális életünket. Ő is velem fog tartani, saját magával sincs megelégedve így. A szeretetében én is biztos vagyok, ezer módon bizonyítja évek óta már. Nem hinném, hogy emiatt szakítana, mert azt mondta tegnap, hogy sosem volt még ilyen boldog senkivel és 100%ban passzolunk.
Ilyenkor ez még helyrehozható? Javulni fog a szex ha közösen nekiállunk edzeni és normálisabban enni? Hogy reagáljak ha mondjuk jövőhéten is kezdeményezi a szexet? Hisz addig a kilók nem mennek le, az lesz a fejemben, hogy nem is tetszem neki... :(
26L és 27F , 4 éve együtt
10/11 Legalább beismered.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de pont a normális étrendemnek köszönhető, még ha nem is mozogtam, mozgok annyit még most se hogy csak 2kg plusz jött fel.
Állítsatok össze valami étrendet, ami egészséges, változatos és amit szerettek. És ahogy írtam, annyi mozgás, amennyi belefér.
Nekem is volt játszótársam, aki felszedett 10kg-ot, annyira nem is volt vonzó számomra sem, hisz nem így ismertem meg.
Alapjáraton jó lenne egy társ, de jelen esetben hálát adok, hogy egyedülálló vagyok, mert hasonló eseteket nem egy, ismerősi körben lévő párnál tapasztaltam. Szépen otthonmaradtak, eltunyultak együtt és híztak.
A tavaszi karantén után, mikor az edzőterem újranyitott, én voltam az egyetlen, aki fogyott. :D
Amikor bezárt az edzőterem, mentem mindennap futni, otthon vagy szabadtéren edzettem és nyárra nagyon fаszán leszálkásodtam (igaz, én nem voltam kövér, a futás csak tónusosabbá tett). Előtte többet edzettem és kevesebbet futottam (heti 2-3 alkalom), tavasszal heti 5 alkalom sem volt ritka, mellette otthoni edzés heti 2-3 alkalommal, gyakorlatilag megfordítottam az arányokat.
Saját tapasztalatból mondom, hogy heti 4-5 alkalommal, 30-35 perc futás (az nagyjából 5 km) már olyan másfél hónap után már valamennyire érzékelhető eredményt ad.
Fontos, hogy nincs DE. Szаr kedved van, nem süt a Nap, fúj a szél, el kell menni. Nincs kifogás (kivéve, ha beteg vagy, akkor tényleg pihenni kell, bár én 38 °C-os lázig is elmentem sportolni, tudom, nem szabad). Szóval, kitartás.
További két fontos dolog:
1) Ne a kilókat számold, hanem nézz a tükörbe, hogy van-e változás. Lehet, hogy lemegy majd pár kiló, de nem biztos, hogy látványos lesz. A tükör a lényeg.
2) Kitartás kell hozzá. Könnyű fogyás nincs, se rövidtávú. Látványos eredmény (ide tartozik pl.: 15 kg leadása) kb. fél év után reális.
Ránk is feljött pár kiló, pedig jártunk kocogni, meg kirándulni, de sokszor ettünk olyat amit nem kellett volna.
2 hónapja találtunk 2 olyan sportot amit szívesen csinálunk mind a ketten, így hetente kétszer eljárunk.
Nem olyan eszeveszettűl megoldhatatlan a problémátok, ha már beszéltetek róla, akkor az jó irány.
Ha ne adj Isten azért nem mennétek konditerembe vagy bármilyen sportfoglalkozásra, mert szégyellitek magatokat, akkor azt sürgősen felejtsétek el. Ezek a helyek azért vannak, hogy segítsenek.
De ha anyagiakból kifolyólag nem tehetitek meg, akkor esténként járjatok el kocogni, vagy hétvégén biciklizni, most már a legtöbb városban vannak ezek a bérelhető közbicajok, azokkal is el lehet menni felfedezni a környéket.
2 hónap után nálunk sem olyan hű de látványos a változás, de érzem a nadrágjaimon, hogy nem akarnak lerepedni rólam, látom a páromon, hogy kezd deltásodni. S ilyenkor megdícsérjük egymást, meg edzéseken is biztatjuk egymást, amikor nézzük egymás nyúzott, izzadt, vörös fejét :)
Vágjatok bele, kísérletezzetek különböző sportágakkal és élvezzétek a közös változást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!