Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűn kidobni a barátnőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn kidobni a barátnőt, ha már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jár kondizni, a barátnő meg az elmúlt fél évben meghízott a stressz miatt, pedig jó alakja volt, akkor meg lehet azt tenni, hogy a pasi kidobja a lányt?

Fél év minimum mire lefogy, már ciki vele megjelenni, a haverok is inkább szivatással jönnek majd, nem a dicsérettel.

2020. okt. 13. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
68%
Az egészséget a legszeretőbb, őszintébb párkapcsolatot sem hiszem el indoknak, ne legyünk álszentek. Nem tetszik elhízottan. Ezzel semmi baj, ha kedvesen említed meg, felajánlod a segítséged. De a "dobom a csajom, mert nem lehet villogni a haverok előtt" más kategória.
2020. okt. 13. 18:49
 52/53 anonim válasza:
93%

47-es vagyok.

49-es. Párom szerencsére nem hallotta, így csak nekem volt ciki. De ezt el sem meséltem neki, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.

50-es. Igen, teljesen normálisan mondtam neki. Sőt, annyira, hogy mondtam neki diétázzunk együtt. Habár én nem voltam kövér soha, mert szerencsére jó a genetikám, de ettől függetlenül kis felesleg azért voltam rajtam is. Megvontam minden tésztát, édességet, alkoholt stb... Én azonnal fogytam is 8 kg-ot 1 hónap alatt. Ő sajnos ezt a diétát nem igazán akarta betartani.

2020. okt. 13. 19:22
 53/53 anonim ***** válasza:
89%

Nem dobnam ki, ha szeretem.

Ha viszont lustalkodik, nem tesz semmit, egy ido utan meg fogom unni...

2020. okt. 13. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!