Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn kidobni a barátnőt, ha már nem tetszik?
Ha a férfi jár kondizni, a barátnő meg az elmúlt fél évben meghízott a stressz miatt, pedig jó alakja volt, akkor meg lehet azt tenni, hogy a pasi kidobja a lányt?
Fél év minimum mire lefogy, már ciki vele megjelenni, a haverok is inkább szivatással jönnek majd, nem a dicsérettel.
47-es vagyok.
49-es. Párom szerencsére nem hallotta, így csak nekem volt ciki. De ezt el sem meséltem neki, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.
50-es. Igen, teljesen normálisan mondtam neki. Sőt, annyira, hogy mondtam neki diétázzunk együtt. Habár én nem voltam kövér soha, mert szerencsére jó a genetikám, de ettől függetlenül kis felesleg azért voltam rajtam is. Megvontam minden tésztát, édességet, alkoholt stb... Én azonnal fogytam is 8 kg-ot 1 hónap alatt. Ő sajnos ezt a diétát nem igazán akarta betartani.
Nem dobnam ki, ha szeretem.
Ha viszont lustalkodik, nem tesz semmit, egy ido utan meg fogom unni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!