Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűn kidobni a barátnőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn kidobni a barátnőt, ha már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jár kondizni, a barátnő meg az elmúlt fél évben meghízott a stressz miatt, pedig jó alakja volt, akkor meg lehet azt tenni, hogy a pasi kidobja a lányt?

Fél év minimum mire lefogy, már ciki vele megjelenni, a haverok is inkább szivatással jönnek majd, nem a dicsérettel.

2020. okt. 13. 13:37
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%

39

Ez is igaz,sajnos...

2020. okt. 13. 16:02
 42/53 anonim ***** válasza:
91%
Már megint az van, hogy pasi hozza fel a barátok előtti villogást. Ezt soha nem növik ki a férfiak, hogy a haverkáiknak mutiba szerzik a csajt? Eszméletlen csicska viselkedés.
2020. okt. 13. 16:11
 43/53 anonim ***** válasza:
92%
Még jó, hogy minden pasinak sajtot lehet reszelni a hasán... ja nem, sok Németh Szilárd.
2020. okt. 13. 16:13
 44/53 anonim ***** válasza:
29%
#42 szexen és dolgoztatáson kívül erre használják a nőket és ennyi. Érzelmeik nincsenek.
2020. okt. 13. 16:17
 45/53 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ha nem tetszik, minek maradnál vele?
2020. okt. 13. 16:17
 46/53 anonim ***** válasza:
41%
Nincs ezzel baj, a nők se szeretik az elhízott férfiakat.
2020. okt. 13. 16:57
 47/53 anonim válasza:
77%
Habár a hozzászólásokat nem olvastam el, csak az elején párat, én valamilyen szinten megértem a kérdezőt. Együtt voltam egy nővel. Baromi jó alakja volt amikor összejöttünk. Aztán rá fél évvel későbbre már 15 kg-ot hízott. És ez annak volt köszönhető, hogy mindent evett össze-vissza. Habár buzdítottam az egészségesebb táplálkozásra, ettől függetlenül szerettem továbbra is. Majd aztán jött a hideg zuhany, amikor egy rég nem látott ismerősömmel összefutottunk a boltban, akivel eldumáltam ott az időt, míg barátnőm vásárolgatott. Aztán ez a rég nem látott ismerősöm egyszer csak azzal jött, hogy látom babát vártok és gratulált hozzá. Hát azt hittem elsüllyedek....
2020. okt. 13. 17:01
 48/53 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen igenytelen tramplikat ki kell vagni, mint macskat szarni...
2020. okt. 13. 17:08
 49/53 anonim ***** válasza:
36%

47!

Uu, ez irtó kellemetlen lehetett, gondolom a párodnak is. Így olvasva vicces, de nem lennék benne az adott szituációban. 😀

2020. okt. 13. 18:40
 50/53 anonim ***** válasza:

#47 nyilván más a leányzó fekvése, ha normális stílusban jelzed párodnak, hogy megváltozott, és nem tetszik a változás. Támogatod, segítesz neki, de nem hajlandó tenni magáért. Ilyen esetben abszolút jogos az ultimátum, vagy a szakítás.

Egyébként a stresszhormon valóban okozhat hízást változatlan étrend mellett is. Ezt meg persze fokozza az endorfin éhség, amit sokan nasikkal próbálnak pótolni.

Nyilván a nő hibája, hogy meghízott, ellenben normális párkapcsolatban a másik fél ezt le tudja kommunikálni felé időben, és segít a megoldásban. Szakítani pedig bármikor, bármilyen indokkal lehet. De ha te is hibás vagy a helyzetért, és nem tanulsz belőle, ha az adott párral megoldani már nem lehet, akkor úgyis megismétli önmagát a dolog.

2020. okt. 13. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!