Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűn kidobni a barátnőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűn kidobni a barátnőt, ha már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jár kondizni, a barátnő meg az elmúlt fél évben meghízott a stressz miatt, pedig jó alakja volt, akkor meg lehet azt tenni, hogy a pasi kidobja a lányt?

Fél év minimum mire lefogy, már ciki vele megjelenni, a haverok is inkább szivatással jönnek majd, nem a dicsérettel.

2020. okt. 13. 13:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
96%

Stressz miatt.

Tehát valamin keresztül megy, te meg segítség helyett (a problémában és a fogyással kapcsolatban is) még el is hagyod.

Mondjuk, ahogy olvaslak, ő jár jobban.

2020. okt. 13. 13:52
 12/53 anonim ***** válasza:
74%
Nem szereted! Szakíts!
2020. okt. 13. 13:55
 13/53 anonim ***** válasza:
93%
Amennyiben ez nem szándékos provokáció, úgy azt nem értem, hogy ha valakivel valameddig is megosztottad az életed, és intim kapcsolatban voltál vele, akkor hogyan tudsz róla úgy nyilatkozni, hogy "kidobom".Mint ha egy elhasznált zsebkendő lenne.Sosem értettem ezt a kifejezést hogyan tudják megemgedni maguknak egyesek.Szerintem aki ennyire nem tiszteli a másik embert, az ne csodálkozzon, hogy nem tud érzelmileg kiteljesedni a szerelmi élete...
2020. okt. 13. 13:56
 14/53 anonim ***** válasza:
87%

Az új lány is meghízhat - érheti őt is nagy stressz, vagy terhesség, szülés közben/után is meghízhat.

Ha ennyire a külsőségekbe vagy belehabarodva, inkább vegyél egy guminőt. Őszintén.

2020. okt. 13. 13:59
 15/53 anonim ***** válasza:
88%

A lényeg, hogy találtál mást. Hiába a körítés.

A haverjaid is igaz barátok, gondolom ugyan olyan sutyó felfogásuk van, mint neked.

Ha valaha is szeretted volna a párod, akkor inkább segítenél neki fogyni, pl együtt edzeni.

Neki teszel szíveséget, ha ott hagyod.

N

2020. okt. 13. 14:03
 16/53 anonim ***** válasza:
6%
Nem bun. A sok femninacira meg whiteknightra ne hallgassal. Nincs se gyereketek, se hazassag, se kozos lakashitel. FIatal vagy, eljel.
2020. okt. 13. 14:10
 17/53 anonim ***** válasza:
23%
Amennyiben nem hűségidős a kapcsolat, minden további nélkül kidobhatod, indokolni nem kell.
2020. okt. 13. 14:10
 18/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat utólag is, elgondolkodtatóak voltak, ahogy visszanéztem kíváncsiságból. Nem hittem volna, hogy ilyen komolyan fogják venni ezt a helyzetet.
2020. okt. 13. 14:11
 19/53 anonim ***** válasza:
70%
Azt nem értem kérdezőkém, hogy miért akkor akarsz tüzet oltani, mikor már rég leégett a ház? Miért nem szóltál neki, vagy támogattad, hogy ne hízzon tovább, mikor még csak 2-3 kgt hízott? Te is tehetsz róla, hogy 15 kg plusznál kezdesz el jajgatni. Miért is nem figyeltél oda a párodra? Ez a te hanyagságod is.
2020. okt. 13. 14:18
 20/53 anonim ***** válasza:
11%

#19 Nehogy mar a pasas legyen felelos azert, mert a csaj elhizott...

Mellesleg a stressztol nem lehet elhizni, hanem a kajatol amit belapatolsz az arcodba stresszkezeles cimen...

2020. okt. 13. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!