Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg léteznek olyan 20on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek olyan 20on éves férfiak, akiknek elég a heti 2 szex???

Figyelt kérdés

Kérlek kíméljetek meg a "én 50 évesen 30 év házassággal is napi 3x megdugom a feleségem" stílusú kommentektől, ellenpélda nem érdekel, engem konkrétan ilyen esetek érdekelnek amiket a kérdésben feltettem.

Itt akadnak-e ilyen srácok? Létezhet-e, hogy valaki mondjuk 25 év körüli és bőven elég neki 2 szex hetente?

2020. okt. 12. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más más a szexuális igénye, igen létezik ilyen férfiban és nőben is. Szóval nem kell ezt túl gondolni!

Neked ez jó neki ez jó, rendben minden más akkor ez egy hosszú boldog kapcsolat lesz.

F

2020. okt. 12. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Nekem is ennyi az igényem. Heti 1, max 2.

29 éves férfi vagyok.

Gyanítom az étvágyamban vastagon szerepet játszik, hogy a párom felszedett az évek alatt, vagy 15-20 kilót szépen lassan. Ha visszakaphatnám a 19 éves kori önmagát, akkor lehet heti 4-5 is simán jöhetne még mindig.

2020. okt. 12. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Én is hasonló beállítottságú vagyok, akármilyen nő van mellettem heti 1-2-3 bőven elég. Szerintem nincs ok aggodalomra. Biztos a párod is sokat dolgozik-tanul és mire arra kerülne a sor már inkább csak veled szeretné érzelmileg tölteni az időt de nem szex terén.

24/F

2020. okt. 12. 14:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

12-es vagyok.

Megtudhatnám a lepontozások okát?

2020. okt. 12. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Hagyd ott. Úgy is az lesz a vége.

A barátnőidnek hiszel. Mindent elmondasz nekik, amihez semmi közük sincs. Ha ők azt mondják, hogy heti 5, különben titokban recskázik, megcsal, akkor sietsz a párod megkérdezni.

Ha olyan barátnőd lenne, akinek csak heti egy alkalommal kellene, akkor te is úgy tennél. Akkor arról tettél volna fel kérdést, hogy a barátod sűrűn akar dugni.

2020. okt. 12. 15:23
 16/20 A kérdező kommentje:

#15-ös, nagyon szélsőséges a véleményed és egyáltalán nem erről van szó.

Írtam is, hogy nekem is ennyi az igényem, mindketten dolgozunk, házimunkát végzünk, van két közös háziállatunk, barátokkal találkozunk, nem itthon döglünk. Akkor lenne kevés, ha alapjáraton se szeretne hozzám érni, de tekintve, hogy milyen bújós és odaadó, semmi okom panaszra.

A páromat nem a barátnős beszélgetés után kérdeztem meg, hanem még a kapcsolat elején, mikor felmerült ez az egész szexualitás téma. :D Tehát ez is téves. Az, hogy minimálisan elültettek egy bogarat a fülembe, az nem azt jelenti, hogy hallgatuk rájuk és azonnal kidobom azt az embert, akivel a jövőmet tervezem. Csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e még hasonló férfiak akiknek ilyen a libidójuk, ennyi az egész. Ez nem fog meggyőzni semmiről, vele akarok lenni, nem véletlenül költöztem vele össze fél éve.

2020. okt. 12. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
En csak 1 dolgot nem ertek, es ez megint tipikus csaj dolog: ahol nincs problema, ott is azt kell csinalni. Tehat heti 2-3x van kufirc, neked jo, neki jo. Akkor nem k***ara mindegy, hogy masok heti hanyszor csinaljak?
2020. okt. 12. 16:22
 18/20 anonim ***** válasza:

8*

2 év, elején is így volt.

Én 28 ő 34.

2020. okt. 12. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Van ilyan pasi, nem is kevéssel találkoztam. Hosszútávon nem tudnék ilyen pasival együtt lenni.
2020. okt. 12. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Sokan meglepődnek azon, amit írni fogok, de én 23 éves vagyok, lány, a párom 26 és nekünk elég a heti 1-2. Egyikünk sem az a nagy igényű hormonbomba. Egymással szerencsénk van, mert így vita sincs, hogy valamelykünk többet, vagy kevesebbet akarna.

Cserébe mindenki, aki ezt megtudja, az elmondja, hogy heti 7szer kéne, napi kettőt. Mintha a saját igényeihez kéne mindenkinek igazodnia.

2020. okt. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!