Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Léteznek ilyen férfiak vajon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen férfiak vajon, akiket ez izgat?

Figyelt kérdés
Igazából régebben nagy lázban voltam hogy találjak ilyen pasit, de azóta sem találtam, akinek bejön ha kívülről egy fiú férfias, de belül meg nőies. Pedig elvileg sok ilyen van, főleg biszexek között. Most sem azért írom ki, hogy találjak csak kíváncsi vagyok ki mit gondol. Nektek például mennyire jön be, ha egy fiú szex közben lányosan viselkedik? Én például tökre vágynék olyanra, hogy olyan férfival kerüljek ágyba, aki úgy kezel mint egy nőt, nem akar hozzáérni a nemi szervemhez, jól belemarkol a fenekembe amikor megcsókol, magához szorít, simogat közben. És tök izgatna, ha a fenekemet női nemi szervnek nézné és úgy is hívná. Vagy ha bejönne neki a férfi tanga bugyi.:) Én pl ha egyszer egyszer nézek felnőtt filmet akkor heterot nézek és elképzelem, hogy milyen lehet a nő szerepében lenni. Nem vagyok transzi, csak belül nőies. Viszont ha egy pasinak lányos a hangja vagy úgy viselkedik akkor az engem nagyon demotivál. :/ Nem tudom, lehet ez valami fétis. Ti mit gondoltok? 23/f

2019. ápr. 17. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
enn 100 százalékban megegyezem veled,én is ezt érzem, minden szavad illik rám is
2019. ápr. 17. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
^^
2019. ápr. 17. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bi férfiként, ha férfivel szexelek, szeretem, ha a partnerem férfiként viselkedik, és nem tiltakozik, ha meg fogom a nemiszervét.
2019. ápr. 19. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanilyen vagyok mint Te :)

Mondjuk én szeretek női rucit is felvenni, bár már sajnos nincs túl nőies alakom.

30/F

2019. ápr. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!