Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fizikai bántalmazásnak minősül? Csajok akárki véleményeket varok
Ez erőszakoskodásnak minősül?
Párom alapvetően nyugodt ember kedves stb
tegnap éjjel nem colt hajlandó megbeszélni velem 1 problémát
Én próbáltam vele tehnap többször is de letojt majd felvettem a cipőt kutyát akartam kivinni sétálni hohy elvégezze a dolgát és egyben azért is hogy eltűnjek ha már nem hajlandó velem megbeszélni..meglátta h menni akarok és el akart menni az anyjához meg pakolt volna be a táskájába micel le akartam lepni a kutyával sétálni..megijedtem hogy elmegy és nem engedtem elébe álltam ajtóba (nemis értem miért elég baj ha ezt kell tenni a pároddal h marasztald..) majd a szobába szorongatta a csuklom meg a kezem eléggé erősen..ami még mindig fáj...a karom is...végül elment 15 percre cigizett 1et és vissza jött...mostani parom tudja hohy 2 évig egy bántalmazó (fizikai)kapcsolatban voltam ahol ütöttek vertek megaláztak stb..alig szabadultam ki és ennek ellenére is ezt tette hol ot én csak oda álltam hogy ne menjen el ezért berángatott a szobába és szorongatta közbe a csuklom ahogy fogott..erre hivatkozott hogy ezért tette...szerintem nagyon nem oké és ez már fizikai bántalmazásnak minősül..tik mit tennétek a helyemben?alapvetően nagyon jól megvagyunk 7 honlapja vagyunk együtt..együtt élünk ...Mit tegyek? Olyan mintha változott volna bennem valami.. azért ez nem egy egyszerű kis vita volt..
Eléállsz, és nem engeded oda menni, ahova akar.
Mégis mire számítottál? :D
Én mondjuk nem szorongnám egy ilyen hülye pitsa csuklóját, simán odébb raknám, oszt' mennék a dolgomra, és többet nem jönnék vissza.
Szerintem ez azért még nem minősül bántalmazásnak. Van, hogy a párom nekem is jobban megszorítja a kezem (mondjuk előjáték közben, mikor nem figyel oda), mert nincs tisztában az erejével, sőt olyan is volt, hogy simán a vállára kapott és odébrakott. Ráadásul először te akartál lelépni durcáskodva. Ennyi erővel azt is vetetnéd erőszakoskodásnak, hogy kvázi a nyakába akaszkodtál, mert volt valami problémád.
Amúgy nem értem, hogy az ajtóból hogy kerültetek hirtelen a szobába. Mert ha mondjuk a lakáson átcibált a csuklódnál fogva, akkor megérteném a hisztit.
" de ugyanakkor hasonló esetben mást nem rancigalnak, szorítják le a kezét."
Hahó! Feltűnt, hogy meg akarta akadályozni, hogy a pasi kimenjen az ajtón? Mégis mit kellett volna tennie?
"#14. Mit? Mondjuk van hangja, beszélni is ..."
Szerintem tuti azzal kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!