Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harapdál a barátom! Ez normális szerintetek? Bántalmazásnak minősül? 22/l
"nem szólok semmiért mindent elviselek"
Miért is?
"beleharap a hasamba és az intim területembe is. ..
Már azt se szeretem ha orálisan csinálja mert volt h annyira megharapott h utána véreztem."
Ha velem tett volna ilyet valaha bárki, elhagytam volna, mielőtt a kretén egyszer kiharapja a csiklómat vagy leharap egy darabot a kisajkaimból.
De annyit még lehet, hogy megtettem volna szakítás előtt, hogy úgy beleharapok a makkjába orális szex közben, hogy vérzik, hogy ha egyszer magától nincs annyi esze, hogy fel tudja mérni, hogy mit okoz a másiknak, egyszer legalább szembesüljön vele.
(Amúgy tudja ő, hogy mit csinál, csak úgy gondolja, hogy megteheti veled, mert eltűröd.)
Ha ilyen hajlamai vannak, találnia kéne magának valami mazochistát, aki a fájdalomra gerjed.
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de őszintén szólva nem értem, hogy miért vagy vele annak ellenére, hogy lesz@arja az érzéseidet és a kéréseidet, és nem úgy viselkedik veled, mint a társával, egy érző emberi lénnyel, hanem egy eszközzel, akin kiéli a mindenféle szexuális és egyéb vágyait.
Mondanám, hogy guminő kéne neki, csak elég gyorsan leamortizálná őket ezzel a harapdálással.
Mégegy idióta nő...
Lehet lepontozni, de előtte olvassátok el amit írt.
Szexben bármi megengedett amit mindkét fél akar, vagy eltűr. Szóval akkor bántalmazás ha azok után is folytatja, hogy te egyértelműen a tudtára adtad, hogy nem nem akarod.
Egyébként egy ilyen barátnőt én is tudnék díjazni mint te, aki ennyi mindent eltűr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!