Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harapdál a barátom! Ez normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harapdál a barátom! Ez normális szerintetek? Bántalmazásnak minősül? 22/l

Figyelt kérdés
Lassan màsfél éve leszünk együtt de egy éve távkapcsolat lett mert kiment Ausztriába dolgozni. Amióta összejöttünk egyre inkább elkezdett harapdálni. Szeret rácsapni a fenekemre a combomra valahogy meg van bolondulva érte h mennyire kerek van mit fogni rajta. Szex közbe ugyanigy durva megszoritja. Nyelves csókot sem szeretek adni neki mert leharapja a nyelvem. Van h az arcomba is beleharap a hasamba és az intim területembe is. Ha kimegyek hozzá kék zöld foltosan jövök haza amit már a szüleim is észrevettek. Előző két barátnőjét eszébe nem jutott harapdálni igaz az egyikkel csak két heter volt együtt a másik meg szeretőnek tartotta a barátomat és egy hónapig tartott. Rajtuk is lehetett mit fogni sőt kövérebbek voltak mégis tudott velük gyengéden bánni. Én meg aki nem csaltam meg másfél éve mellette vagyok ezt érdemlem. Nagyon sokszor mondtam neki h fáj ha harapdál rácsap a combomra fenekemre megszorit de csak annyi a válasz bocsi de egyszerűen nem tudom megállni. Már azt se szeretem ha orálisan csinálja mert volt h annyira megharapott h utána véreztem. A szex csak néha igazán jo és csak párszor tudtam elmenni hüvelyi úton. Bezzeg ha én akarom csak megcsikizni finoman karmolászni azt utálja mondja h ne csináljam. Az orális szexet se tettem meg soha és mikor mondta h megtanit meg h a fogaimat ne merjem használni mert az nagyon fájna neki csak lestem. Én ne okozzak neki fájdalmat mindent ugy azt csinaljak ahogy neki jo de velem bármit csinálhasson tűrjem el. Teljesen alárendelve érzem magam ha probálom vele a problémákat megbeszélni nem vesz komolyan csak annyit mondd megint a semmin veszekszek. Ha nem találkozunk nem beszél velem minden nap mert szte nincs téma minek irjon. Másokkal persze szívesebben beszél. Úhy érzem csak a testem a külsőm kell neki és jó neki h 1-2 havonta kimegyek hozzá van kivek lefeküdnie nem szólok semmiért mindent elviselek de amúgy meg ha nem vagyok ott nem törődik velem gondolja beszélget másokkal.
2015. júl. 25. 11:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Mi a kerdes? Leirtad te is a valaszt.
2015. júl. 25. 11:23
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Orális szex közben harapd meg a péniszét, mondd azt hogy bocsi, de nem tudtam megállni, majd szakíts vele. Ilyen egyszerű. Nem is értem miért vagy még vele...
2015. júl. 25. 11:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem szólok semmiért mindent elviselek"

Miért is?

2015. júl. 25. 11:29
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

"beleharap a hasamba és az intim területembe is. ..

Már azt se szeretem ha orálisan csinálja mert volt h annyira megharapott h utána véreztem."

Ha velem tett volna ilyet valaha bárki, elhagytam volna, mielőtt a kretén egyszer kiharapja a csiklómat vagy leharap egy darabot a kisajkaimból.

De annyit még lehet, hogy megtettem volna szakítás előtt, hogy úgy beleharapok a makkjába orális szex közben, hogy vérzik, hogy ha egyszer magától nincs annyi esze, hogy fel tudja mérni, hogy mit okoz a másiknak, egyszer legalább szembesüljön vele.

(Amúgy tudja ő, hogy mit csinál, csak úgy gondolja, hogy megteheti veled, mert eltűröd.)

Ha ilyen hajlamai vannak, találnia kéne magának valami mazochistát, aki a fájdalomra gerjed.

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de őszintén szólva nem értem, hogy miért vagy vele annak ellenére, hogy lesz@arja az érzéseidet és a kéréseidet, és nem úgy viselkedik veled, mint a társával, egy érző emberi lénnyel, hanem egy eszközzel, akin kiéli a mindenféle szexuális és egyéb vágyait.

Mondanám, hogy guminő kéne neki, csak elég gyorsan leamortizálná őket ezzel a harapdálással.

2015. júl. 25. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:
#2 megelőzött, ugyanezt akartam írni. :D
2015. júl. 25. 11:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mégegy idióta nő...

Lehet lepontozni, de előtte olvassátok el amit írt.

2015. júl. 25. 11:33
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Annyira idióta vagy, hogy megváltás lenne ha bottal üthetnélek.
2015. júl. 25. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Most tett fel egy 22 éves fiú egy kérdést, hogy Ausztriában lakik és vajon talál-e így párt, aki ki megy hozzá... Nem a te párod keres újabb ondóperselyt?
2015. júl. 25. 11:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben utánanéznék, hogy van-e bármilyen rokoni/vérvonali kapcsolata Suárez-zel...
2015. júl. 25. 11:43
 10/17 anonim ***** válasza:
26%

Szexben bármi megengedett amit mindkét fél akar, vagy eltűr. Szóval akkor bántalmazás ha azok után is folytatja, hogy te egyértelműen a tudtára adtad, hogy nem nem akarod.

Egyébként egy ilyen barátnőt én is tudnék díjazni mint te, aki ennyi mindent eltűr...

2015. júl. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!