Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harapdál a barátom! Ez normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harapdál a barátom! Ez normális szerintetek? Bántalmazásnak minősül? 22/l

Figyelt kérdés
Lassan màsfél éve leszünk együtt de egy éve távkapcsolat lett mert kiment Ausztriába dolgozni. Amióta összejöttünk egyre inkább elkezdett harapdálni. Szeret rácsapni a fenekemre a combomra valahogy meg van bolondulva érte h mennyire kerek van mit fogni rajta. Szex közbe ugyanigy durva megszoritja. Nyelves csókot sem szeretek adni neki mert leharapja a nyelvem. Van h az arcomba is beleharap a hasamba és az intim területembe is. Ha kimegyek hozzá kék zöld foltosan jövök haza amit már a szüleim is észrevettek. Előző két barátnőjét eszébe nem jutott harapdálni igaz az egyikkel csak két heter volt együtt a másik meg szeretőnek tartotta a barátomat és egy hónapig tartott. Rajtuk is lehetett mit fogni sőt kövérebbek voltak mégis tudott velük gyengéden bánni. Én meg aki nem csaltam meg másfél éve mellette vagyok ezt érdemlem. Nagyon sokszor mondtam neki h fáj ha harapdál rácsap a combomra fenekemre megszorit de csak annyi a válasz bocsi de egyszerűen nem tudom megállni. Már azt se szeretem ha orálisan csinálja mert volt h annyira megharapott h utána véreztem. A szex csak néha igazán jo és csak párszor tudtam elmenni hüvelyi úton. Bezzeg ha én akarom csak megcsikizni finoman karmolászni azt utálja mondja h ne csináljam. Az orális szexet se tettem meg soha és mikor mondta h megtanit meg h a fogaimat ne merjem használni mert az nagyon fájna neki csak lestem. Én ne okozzak neki fájdalmat mindent ugy azt csinaljak ahogy neki jo de velem bármit csinálhasson tűrjem el. Teljesen alárendelve érzem magam ha probálom vele a problémákat megbeszélni nem vesz komolyan csak annyit mondd megint a semmin veszekszek. Ha nem találkozunk nem beszél velem minden nap mert szte nincs téma minek irjon. Másokkal persze szívesebben beszél. Úhy érzem csak a testem a külsőm kell neki és jó neki h 1-2 havonta kimegyek hozzá van kivek lefeküdnie nem szólok semmiért mindent elviselek de amúgy meg ha nem vagyok ott nem törődik velem gondolja beszélget másokkal.
2015. júl. 25. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
#10, remélem, majd egyszer megtapasztalod, hogy mennyivel jobb egy olyan partner, aki nem eltűri amit csinálsz vele, hanem élvezi.
2015. júl. 25. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
#11 Ahogy látom manapság a kettő között elég vékony a határ.
2015. júl. 25. 12:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező de igazuk van! Miért vagy vele ha ez neked rossz ?? Nem értelek pláne hogy leírod hogy ráadásul még te járkálsz ki hozzá hát nem mondom elég komolyan gondolhatod.

19L

2015. júl. 25. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért tűröd. Nem vesz téged emberszámba, nem kezel téged úgy, ahogy megérdemelnéd. Dobd ki a fenébe! Kék-zöld foltokkal meg véres sebekkel jössz haza és ezt te tűröd? Neked ez jó? Ez nem szex, hanem erőszakolás. Becsüld már ennél többre magad!
2015. júl. 25. 14:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek , vadulni , szex közben.. Karmolni, harapni stb.. Azt is szeretem ha harap. !! De módjával és, úgy , hogy én is élvezzem !!!! :)

Kedves Kérdező !!! Ne vedd sértésnek !!!

De én a helyedben, az első fájdalmas aktusnál.. Még szóltam volna!!

A másodiknál, keményen ráharaptam volna neki.

A harmadiknál pedig Tutii, hogy szájba rúgtam volna !! ;) :D

És már rég olyannal szexelnék, akivel én is élvezem !! :))

2015. júl. 25. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen alárendelve érzem magam ha probálom vele a problémákat megbeszélni nem vesz komolyan"

"nem szólok semmiért mindent elviselek de amúgy meg ha nem vagyok ott nem törődik velem"

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de mi a jó neked ebben a kapcsolatban?

Túl azon, hogy hogyan fér össze az egészséges önbecsüléseddel egy ilyen kapcsolat, szerinted mit jelentesz te ennek az embernek?

Megkérdezhetem, hogy a szüleidtől is valami hasonló párkapcsolati mintát láttál-e esetleg?

2015. júl. 26. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért vagy vele, ha nem tetszik amit csinál és nem érdekli, hogy te kéred, ne tegye.... A gondolkodásod alapján nem tűnsz 22 évesnek.
2015. júl. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!