Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez minek minősül? Bántalmazás...

Ez minek minősül? Bántalmazás vagy tényleg csak játék?

Figyelt kérdés
Minek minősül az, ha egy lány fekszik az ágyon és pihen míg valaki akire nem számított hogy mögötte van az ujjaival erősen a lába közé döf szerinte "viccből" (volt rajta ruha, de akkor is fájdalmat okozott ahogy oda döfött erősen mert megütötte a nemi szervet és mellette hosszan tartó lelki nagyon kellemetlen érzést okozott). Szerintetek ezt milyen helyzet? Minek lehet ezt betudni? Miért marad meg ilyen sokáig rossz emléknek? Tulajdonképpen ez molesztálás vagy csak játék? Én egyáltalán nem találtam ezt a szituációt viccesnek és normálisnak. A komoly válaszokat előre is köszönöm.
2017. febr. 20. 12:12
 1/8 Varga Péte4 ***** válasza:
Ez egy primitív bunkó játék. Attól függően, hogy az elkövetővel milyen viszonyban vagy, akár molesztálás is lehet.
2017. febr. 20. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem a legjobb barátnőmről és ez az eset konkrétan egy rokonjával történt és a srác ezt vicces apró hülyeségnek gondolta. Szerintem ez nem az, hanem molesztálás, de nem tudom erről meggyőzni barátnőmet és arról, hogy ne hagyja ezt annyiban.
2017. febr. 20. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem is vicces és nem is játék.

Nem is értem, hogyan jut ilyen az eszébe valakinek.

Nem megcsikizte, nem megijesztette - ezek tényleg játékok.

A nemi szervéhez odanyúlni, ráadásul direkt úgy, hogy fájjon is, nekem arra utal, hogy ezzel a fiúval nincs minden rendben. Érthető, hogy a lánynak ez sokáig nagyon kellemetlen volt lelkileg.

2017. febr. 20. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon rosszul érinti a dolog és ráadásul mivel rokon, ha nem akar is rendszeresen találkozik családi összejöveteleken ezzel a fiúval, ami még inkább kellemetlen neki, de nem akar semmit tenni ezzel a helyzettel, hanem inkább próbál beletörődni.
2017. febr. 20. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen molesztálás.
2017. febr. 20. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell beletörődnie, nem kell tűrnie. Nem kell vele találkozni, kérdőre kell vonni, a szülőknek elmondani, rendőrséget bevonni.

Ez abúzus.Szexuális erőszak. Akkor is, ha a primitív bunkójának nem ez volt a szándéka: NEMI SZERVET érintett és döfködött. Nemcsak megalázó, hanem szexuális zaklatás, erőszak IS.

Ezért marad meg sokáig: az abúzus lelket gyilkol. Azonnal bevonni szülőket, rendőrséget, stb.

2017. febr. 20. 12:48
 7/8 Varga Péte4 ***** válasza:

Azonmód frissiben egy pofonkával kellett volna honorálni ezt a tettet. Utólag már fölösleges rágódni rajta.

Ha a újból valami hasonlót próbál tenni, na akkor be lehet lengeni neki akár a rendőrségi feljelentést is. Mindenesetre a barátnőd jelezhetné a dolgot a saját szüleinek. Neked meg azt javasolnám, hagyd a barátnődet, döntsön úgy, ahogy neki tetszik, ne akard rábeszélni semmire.

2017. febr. 20. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Hány éves a lány?

Mondja el a szüleinek.

Ha már régen történt, akkor is jó, ha tudnak róla. Jó ha tudják, hogy miért nem szereti azokat a családi összejöveteleket, ahol ez a fiú is ott van.

Azóta nem volt gond? Nem történt többet ilyen? Nem viselkedik furán a fiú?

2017. febr. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!