Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent tartható fiú lány közt úgy a barátság, hogy ne alakuljon ki semmi közöttük az egymás iránt érzett vonzalom ellenére sem?
Szerintem fenn tarthato, csak a lenyeg az oszinteseg. Ha az egyik fel eltitkol valamit a masiktol, az nem vezet jo utra. Pillanatnyilag kapcsolatban elek, de mellette is van tobb masik baratnom. De kizarolag csak baratsag, es semmi tobb, es a baratnom is tud roluk. Mindegyik szep, es csinos, es mindegyiknek baratja is van. De ettol fuggetlenul nincs kozottunk semmi, csupan csak oszinte baratsag. Pedig meg volt ra az esely, es a kolcsonos vonzalom sem hianyzott. Az elejen tisztaztuk a dolgokat, oszinten elbeszelgettunk mindenrol, es fontosabb egy jo barat, egy tars akire szamithatsz mint egy lany akit csak dughatnal mert a "csak baratod". A vegen ugy sem sulne ki jo az egeszbol.
28/F
Bocsi az ekezetek hianya miatt. Remelem megertitek igy is
Szerintem nem...
Egy pasi szeretett de nekem nem jott be...
baratok maradtunk, es tessek bele szerettem...
Nekem is van fiú barátom, nem is egy, minden más vonzalom nélkül. Az egyikük meleg. A másik meg több, mint egy fejjel alacsonyabb nálam.:D De nagyon jól kijövünk, szerencsés is egy ilyen fiúbarát, fiú-témában van kihez fordulni, de meg sem fordul bennünk, hogy egymás kéne. De jó, hogy van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!