Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez korrekt velem szemben?
Figyelt kérdés
Én panelban lakom, nekem a rezsi mindennel együtt havi 40ezer körül van télen nyílván a fütés miatt drágább.
A szüleinél potyantos vécé van de állítólag van ott bent csap de a fürdőszoba nincs meg csinálva és ott gáz palack van internet, áram, és oda havi 20-at ad be, és nem sokkalta de nálam a fél rezsit sokkalta azzal jött drága mert mikor albérletben lakott szintén panelban kisebb volt a rezsi.
Ez röhej és nem értem miért jött a rezsi hisztivel, az anyjáéknál meg nem sokkalta olyan lakásért 20at be adni hogy ne hisztizenek a számítógép kontra vilanyszámla miatt nevetséges.
Lol mi a fax. Mi ketten elunk egy nagy kertes hazban, de neha anyam is itt alszik, ove a haz, igy fizetek en neki 35 ezret a rezsibe, a parom ad 25 ezret, mert o kevesebbet keres. Egyikunk se panaszkodik.
2020. okt. 7. 12:46
12/21 A kérdező kommentje:
Írtam már hogy most az anyjáéknál lakik aki annyira tudni akarta annak válaszoltam most.
2020. okt. 7. 12:51
13/21 anonim válasza:
Senki sem kötelezte arra, hogy összebútorozzatok, de téged sem hogy vele legyél. Dobd a francba az idiótát, elég nagy különbség van köztetek gondolkodásmódban és érzelmi téren is jelentős a deficit ha ez a legfontosabb téma köztetek.
2020. okt. 7. 12:53
14/21 anonim válasza:
Mit szeretsz ezen a szaron, de komolyan? Ennyire ne utáld már magad baszki.
2020. okt. 7. 12:56
15/21 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Lehet én vagyok a hülye, akkor bocsánat, valaki magyarázza el. Nem el ott a srác. Miért kell fizetnie?
2020. okt. 7. 12:57
16/21 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Én albérletben éltem, a barátom a szüleivel, mikor megismerkedtünk. 6 hónap múlva hozzám költözött. A szüleinek nem fizetett semmit, eszükbe sem jutott volna tőle pénzt kérniük, ahogy én sem kérek tőle sem lakbért, sem rezsit, ezeket eddig is fizetnem kellett. Annyival kompenzálja, hogy nagybevásárlásoknál (havi 2-3 alkalom) ő szokott fizetni. Ajánlom a csoportos beszedési megbízást, azzal a bank automatikusan leemeli a számládról az összeget és nem kell csekkel bajlódni.
2020. okt. 7. 13:42
17/21 anonim válasza:
Tehát amíg a szüleinél lakott addid túlórázott, amíg veled akkor nem mert két fizetésből elvagytok? Ez a jó ez a nem kell jobb mert most éppen nem halok éhen hozzáállásal ne számíts tőle sokra a jövőben. Ha vele maradsz ne számíts semmi előrejutásra az életben. Az ő baja ha vissza akart menni oda ahol 100 évvel ezelőtti körülmények vannak ahelyett hogy élt volna veled a kényelmes lakásban.
Keress egy olyan partnert aki akar előrejutni, és aki szeret. Mert ha szeret valaki akkor a közös jövő érdekében akar majd lépéseket tenni, kompromisszumot kötni (tehát nagyobb rezsi viszont kényelem, és a szerelmével lehet).
2020. okt. 7. 13:56
18/21 anonim válasza:
10. Már nem él ott. Ezt le is írta a kérdező a 4-es válaszban. 15. Már nem kell fizetnie, csak nem érti a kérdező hogy amikor ott élt akkor mi volt abaja a barátjának a rezsivel.
2020. okt. 7. 14:00
19/21 A kérdező kommentje:
Azért van most a szüleinél, mert csúnyán össze balhéztunk mert mondtam neki hogy én be válalok túl orákat ő miért nem? És a pénzben nem úgyan úgy gondolkodtunk se a költekezéseken se semmiben nem jöttünk ki jól, mert a hasára adott de a közös élményekre nem. És mivel nem telett neki albérletre ezért költözött a szüleihez. Ahol meg el várták hogy adjon be 20ezret pedig olyanok a körülmények ami szerintem nem észerű a 20ezer mert nem annyi lehet a számla ahol nincs fürdőszoba se hanem potyantos van.
2020. okt. 7. 14:06
20/21 A kérdező kommentje:
És a legrosszabb az eszem azt mondja felejtsem el, ezen nincs mit javítani és helyre hozni. De a szívem sajnos az átkozott szívem valamiért még szereti és helyre akarná hozni. Csak az eszem azon van hogy már a szívem se szeresse mert nincs értelme, hogy lássa be a szívem is hogy ez a fiú engem csak átmenetnek használt vagy nem tudom mi voltam neki igazából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!