Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez korrekt velem szemben?
Figyelt kérdés
Én panelban lakom, nekem a rezsi mindennel együtt havi 40ezer körül van télen nyílván a fütés miatt drágább.
A szüleinél potyantos vécé van de állítólag van ott bent csap de a fürdőszoba nincs meg csinálva és ott gáz palack van internet, áram, és oda havi 20-at ad be, és nem sokkalta de nálam a fél rezsit sokkalta azzal jött drága mert mikor albérletben lakott szintén panelban kisebb volt a rezsi.
Ez röhej és nem értem miért jött a rezsi hisztivel, az anyjáéknál meg nem sokkalta olyan lakásért 20at be adni hogy ne hisztizenek a számítógép kontra vilanyszámla miatt nevetséges.
Ennyi és kész. Vagy fizeti a felét, és ott lakik, vagy megy vissza a szüleihez. Ilyen egyszerű.
2020. okt. 7. 12:26
3/21 anonim válasza:
Nem korrekt. Ha ennyire nem tetszik neki, segíts neki csomagolni, menjen szépen haza és vissza se jöjjön.
2020. okt. 7. 12:27
4/21 A kérdező kommentje:
Külön költöztünk, haza költözött a szüleihez.
És ott le írtam mennyit add be, hozzám meg albérletből költözött hozzám.
De mível szét mentünk és most meg amolyan se veled se nélküled így meg most vagyunk is meg nem is együtt. De most a szüleinél lakik.
2020. okt. 7. 12:27
5/21 anonim válasza:
Akkor nincs is nálad egyáltalán? Vagy most mi van?
2020. okt. 7. 12:30
6/21 anonim válasza:
Nagyon nem megy neki a matek! Nálad is sugyanannyit kellene fizetni a téli hónapokat leszámítva, mint a szüleinél, de ezek szerint már arra is sajnálja a pénzt, hogy kicsit kényelmesebb legyen neki melletted. Ha ennyire buta, akkor rakd ki! Meg mi manapság 20 ezer forint? Egy nagyobb bevásárlás többe van, és gondolom bőven marad még pénze hacsak nem valami közmunkás.
2020. okt. 7. 12:31
7/21 anonim válasza:
Szerintem kapj az agyadhoz és szakítsd meg ezt a szart, semmi értelelme az egész se veled se nélkülednek.
2020. okt. 7. 12:31
8/21 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozik 140ezres fizetéssel és ha túl órázik nyílván többet kap, és mindig ment a vita a pénzen, azzal jött én kevesebb számlát fizetek be mint ő és ez nem korrekt hogy adtól mert enyém a ház adtól én ne használjam ki őt. De a szüleihez csont nélkül ahol nincs kialakítva fürdőszoba hanem kint van egy potyantós vécé és valahogy meg oldották hogy azért menjen be a konyhába a víz 20-at be add ezen eléggé felháborodtam. Mert nálam meg folyton ment a vita hogy melyik csekk mennyibe kerül ki mit fizessen be hogy korrekt legyen, az anyjáéknál lakva jár túl órázni hogy több legyen a pénze de mikor velem élt, sose akart túl órákat be válalni hogy több legyen mert azzal jött minek 2fizetésből vagyunk szerinte nem kell több pénz.
2020. okt. 7. 12:43
9/21 A kérdező kommentje:
És mível még szeretem még tartjuk a kapcsolatot, de ez felhuzott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!