Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne járjon majd be minden nap az egyetemre?
Figyelj!
Tudom, hogy a középiskola nem egyetem, de akkor is!
Mikor én beiratkoztam a középiskolába, akkor nekünk is volt szervezve gólyatábor, de én nem mentem el. Mindenki hajtotta, hogy milyen fontos meg így meg úgy, mégsem mentem el. Mégis mindenkivel jóban vagyok az osztályban, mindenki szeret engem, sőt, az évfolyamtársakkal is jóban vagyok. Pedig nem mentem el a gólyatáborba...szóval! :)
23:01
te meg mire vagy ilyen büszke arra,hogy egyetemre jársz és akkor már kemény vagy te beképzelt sperma...
nem nyelvtanórát kértem, te biztos hibátlan vagy am meg még tanulok csak mondom ,mert aki nem egyetemre jár az analfabéte szerintem te vagy az te homár ,én rendészeti főiskolára készülök mégse nézem le azokat akiknek csak érettségijük van és van szakmájuk ,te egy f@sz vagy azok alapján amiket írsz.
Te ritka önző vagy. Az egyetemen elárulom neked, hogy lesz olyan napja is, amikor egy darab órája sem lesz. Persze nem elsősként, mert ott még vannak jócskán alapozó tárgyak. Meg nem az van, hogy reggel 8-kor beülsz és este szállsz ki onnan. Napközben van olyan amikor nincs gyakorlat/labor/előadás. A gólyatábort meg később nagyon meg fogja bánni, már ott jelentősen meg lehet könnyíteni a dolgodat az egyetemen. Ha teszem azt óraütközése lesz, kitől kér jegyzetet, mivel egyszerre kétfelé (vagy többfelé) nem tud szakadni, és ilyen is vagy egyetemen. Ott nem foglalkoznak azzal az oktatók, hogy kinek mi az egyéni problémája. Szerintem a lány akkor jár a legjobban, ha téged ott hagy, mint eb a szaharát, és keres egy normális srácot, mert te önző vagy.
üdv
oké, fake kérdés, de belegondolva, biztos sok olyan van, aki komolyan gondolná.
Gólyatáborról spec. én azt hallottam, hogy azon kívül, hogy az ember kottára issza magát, megalázásról meg kufircról szól. És ismerek olyanokat, akik ott voltak...és leginkább a "bottal sem" kategória.
Nyilván nem olyan, mint a gimi, de meg lehet az órarendet csinálni úgy, hogy csüt-péntek szinte teljesen szabad legyen. És ott a hétvége, akkor aztán tényleg nincs semmi. Másrészről szemináriumot nem célszerű kihagyni, azért azokra még a főiskolai/egyetemi tanarak is harapnak, sőt, van amelyik vizsgázni sem enged bizonyos hiányzás után. Szóval ne legyen senki balhere, ha erről van szó.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!