Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne járjon majd be minden nap az egyetemre?

Figyelt kérdés
Szeretnék vele többet együtt lenni iskolaidőben is és eléggé féltékeny is vagyok, féltem a férfiaktól. Hogyan győzzem meg, hogy ne járjon be minden nap egyetemre, csak egy héten 1x-2x?
2010. aug. 7. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:
De minek kéne albérlet, mikor egy városban lakunk és ő minden nap hazajár majd?
2010. aug. 7. 23:07
 32/70 anonim ***** válasza:

és akkor mit csinálnál, ha te pl Győrben tanulnál, ő meg Nyíregyházán!!!tudod hány ilyen pár van???nehéz és akkor mi van!!!ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége, sőt néha még izgalmas is!!

majdnem egy évig tanultam külföldön, a pasim egyszer jött ki hozzám!!! hihetetlen volt, újra egymásba habarodtunk a csókok és a szeretkezés valami csodálatos volt, úgy váltunk el, hogy ilyen élményt akarunk még,még...nagyon nehéz volt a külön töltött idő, de megérte és természetesen egyikünk sem lépett félre!!!

33/70 anonim ***** válasza:
100%
egyébként meg megnyugtatlak: igencsak sok fiú lesz az egyetemen, sőt, ha gólyatáborba is elmegy, akkor meg még inkább lesz alkalma összeismerkedni velük. és nem is tilthatod el őt ettől. inkább próbálj úgy viselkedni, hogy ne akarjon más felé kacsintgatni: és erre az, amit most csinálni akarsz, nem éppen a legjobb módszer. legalábbis és CSAK AZÉRT IS srácokkal lógnék. szabad akarata van, azt csinál, amit akar, és egy egyetemmel, szorgalmas tanulással, lébecolás helyett sokkal többre fog menni, mint sok veled együtt töltött órával. ezt nyilván ő is tudja...
 34/70 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem értek rá a szabadidőtökben?
2010. aug. 7. 23:09
 35/70 A kérdező kommentje:
Gólyatáborba nem megyel, ezt már megbeszéltük! :)
2010. aug. 7. 23:09
 36/70 anonim ***** válasza:
55%

"De minek kéne albérlet, mikor egy városban lakunk és ő minden nap hazajár majd?"

akkor járj el mindennap hozzájuk du*ni, olyan idióta kérdéseid vannak, még olvasni is fárasztó...

2010. aug. 7. 23:11
 37/70 A kérdező kommentje:

Mert a szabadidő kevés lesz!

Reggeltől estig ott fog rohadni az egyetemen. Én már olyan 11, legkésőbb dél körül végzek majd, ő pedig csak este! Az milyen lesz már?!

Míg gimis volt olyan jó volt minden! Egymás mellett van a sulink majdnem. Minden szünetben átjártam hozzá, volt, hogy egy időben volt 2 óránk lyukas, akkor kocsikáztunk a városban. Most meg mindennek vége! Csak este látom majd, akkor is már fáradt lesz...7végén meg nyílván tanul majd!

2010. aug. 7. 23:13
 38/70 anonim ***** válasza:
100%
gondolom azt is te kérted, hogy gt-ba ne menjen. te mekkora egy önző vagy, te jó isten... tudod, mennyi dologtól esik majd így el? egy jó bulitól, új barátok/barátnők szerzésétől (előadások alatt már nagyon nehéz ismerkedni), és egy csomó infótól is, amit a vezetők osztanak meg a gólyákkal...
2010. aug. 7. 23:13
 39/70 anonim ***** válasza:
Akkor menj te hozzá az egyetemre, miután végeztél. Vannak félórás szünetek.
2010. aug. 7. 23:15
 40/70 A kérdező kommentje:
Persze! Ha elengedem akkor ez lett volna: összeismerkedik valakikkel, elkezdenek iszogatni, aztán mégtöbbett iszogatni, végül jól berúg mindeki reggel meg ébresztgetik egymást egymás hányásában... Hát kösz, az én barátnőm ilyen közösségbe ne járjon már! :)
2010. aug. 7. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!