Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne járjon majd be minden nap az egyetemre?
és akkor mit csinálnál, ha te pl Győrben tanulnál, ő meg Nyíregyházán!!!tudod hány ilyen pár van???nehéz és akkor mi van!!!ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége, sőt néha még izgalmas is!!
majdnem egy évig tanultam külföldön, a pasim egyszer jött ki hozzám!!! hihetetlen volt, újra egymásba habarodtunk a csókok és a szeretkezés valami csodálatos volt, úgy váltunk el, hogy ilyen élményt akarunk még,még...nagyon nehéz volt a külön töltött idő, de megérte és természetesen egyikünk sem lépett félre!!!
"De minek kéne albérlet, mikor egy városban lakunk és ő minden nap hazajár majd?"
akkor járj el mindennap hozzájuk du*ni, olyan idióta kérdéseid vannak, még olvasni is fárasztó...
Mert a szabadidő kevés lesz!
Reggeltől estig ott fog rohadni az egyetemen. Én már olyan 11, legkésőbb dél körül végzek majd, ő pedig csak este! Az milyen lesz már?!
Míg gimis volt olyan jó volt minden! Egymás mellett van a sulink majdnem. Minden szünetben átjártam hozzá, volt, hogy egy időben volt 2 óránk lyukas, akkor kocsikáztunk a városban. Most meg mindennek vége! Csak este látom majd, akkor is már fáradt lesz...7végén meg nyílván tanul majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!