Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne járjon majd be minden nap az egyetemre?

Figyelt kérdés
Szeretnék vele többet együtt lenni iskolaidőben is és eléggé féltékeny is vagyok, féltem a férfiaktól. Hogyan győzzem meg, hogy ne járjon be minden nap egyetemre, csak egy héten 1x-2x?
2010. aug. 7. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
zárd be a szobába ;)
2010. aug. 7. 23:29
 52/70 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy:)

Minél inkább meg akarod védeni, annál inkább másfelé fog kacsingatni. Nem tiltani kell, hanem elérni, hogy eszébe se jusson más pasi.

gólyatábor pedig nem csak a piálásról szól, hanem az ismerkedésről is. És nem feltétlen fiú-lány ismerkedésről...ott találhatná meg az új barátnőit pl.

Amúgy is..egy félrelépéshez két ember kell. Ha a barátnőd annyira megbízható, akkor mégis mitől félsz? Ha hűséges típus, akkor nem fog félrelépni.

És egyik egyetemen sem kell reggel 8tól estig bent lenni. Vagy ha van is olyan nap, akkor sem mindegyik.

Nekem is volt, hogy egyik nap bent voltam hatig, de volt mikor már 2kor hazaértem. Pedig orvosira járok, szóval azt sem mondhatja senki, hogy büfészak.

Inkább hagyd, hagy járjon be amire akar, úgy legalább vizsgaidőszakban több ideje lesz rád. Inkább ha van vmi szünete, menj el a sulihoz és lepd meg..

2010. aug. 7. 23:30
 53/70 anonim ***** válasza:
Máris megvan az órarendje vagy mi?
2010. aug. 7. 23:35
 54/70 anonim válasza:
100%
Szerintem ez egy fake kérdés... A kérdező láthatóan szítja a népet. Legalábbis szerintem. Ha meg nem akkor jó nagy barom lehetsz....
2010. aug. 7. 23:40
 55/70 A kérdező kommentje:

Nem, nincs meg az órarendje, de nyílván egy egyetemen nem úgy van, mint a gimiben, hogy van minden nap 7-8 órád és mehetsz amerre látsz. Van egy ismerősöm, ő minde nap 8-tól este 6-ig egyetemen van kivéve pénteken és még csa elsős! Szóval ha ilyen lesz a bnőmnek is, akkor nem tudom, mi lesz velünk... :(

A gólyatáborba pedig azért sem szerettem volna, ha elmegy,m ert egyszerűen nem oda való lány, a sok igénytelen közzé, és most nyugodtan lehet sznobozni, nem hat meg! :)

56/70 anonim ***** válasza:
0%
Ha legközelebb láttok egy utcaseprőt, akkor kezd el dícsérni a ruháját, felszerelését, és a munkája fontosságát!
 57/70 A kérdező kommentje:
Igen, fék kérdés, nincs jobb dolgom éjszaka! :)
2010. aug. 7. 23:42
 58/70 anonim ***** válasza:
64%
ÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnzőÖnző
2010. aug. 7. 23:43
 59/70 anonim ***** válasza:
Én csak akkor voltam így hetente egyszer, amikor több félévnyi lemaradást akartam behozni.
2010. aug. 7. 23:44
 60/70 anonim ***** válasza:
100%

A gólyatáborba pedig azért sem szerettem volna, ha elmegy,m ert egyszerűen nem oda való lány, a sok igénytelen közzé, és most nyugodtan lehet sznobozni, nem hat meg! :)

-->MI VAN????????? mi vagy te az apukája????azt sem tudod mi az, hogy gólyatábor!!!nem csak a piálásról szól!!!sőttt! most vágtad el egy csomó potenciális jegyzettől!!mert a gólyatáborban köttetnek az első és sokszor a legerősebb barátságok és a jegyzetcsere is gyorsabb innentől kezdve

2010. aug. 7. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!