Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rossz szokásod van ami úgymond megnehezítheti a párkapcsolatod?
- nem erősségem a visszaírás, annak ellenére, hogy állandóan a kezemben van a telefonom
- nagyobb szükségem van az egyedüllétre, mint a páromnak, ezért csak ritkán vagyunk együtt
- ez kicsit az előző folytatása, de folyton azt hiszem, hogy szakítani fogunk a barátommal és olyankor pár napra mindig eltűnök, hogy felkészítsem magam a szakítás okozta fájdalomra
- alapvetően magamból kiindulva nem igazán tudok megbízni benne és ezért sokszor fölöslegesen teóriákat gyártok a fejemben
Jó sok időbe telt amíg összecsiszolódtunk, de nem volt mindig könnyű.
Toleráljuk egymás rigolyáit vagy legalábbis igyekszünk.
Van egy jó hosszú listám. A főbb pontok:
1. A munkám időbeosztása teljesen kiszámíthatatlan. Bármikor változhat és boríthat minden programot. Engem nem zavar, másokat igen.
2. Bagoly típus vagyok. Csak nagyon indokolt esetben kelek korán és akkor fekszem le, amikor álmos vagyok, bármikor is van az.
3. Szétszórt vagyok és rendetlen. Hm, ezen próbálok változtatni, de genetikai 🤷
4. Nagyon gyerekes vagyok. Hiába beszélek komolyan, senki nem hiszi el, mert nem jellemző rám.
5. Utálok alkalmazkodni, de hozzám se kell. Ha nem passzolunk, ég veled!
1. Rendetlen vagyok
2. Nem bírok időben lefeküdni aludni
3. Imádok számítógépezni
4. Hisztis vagyok (ezt időbe telt, amíg megszokta/megtanulta kezelni a párom)
5. Mindig csak egy dologra tudok koncentrálni
Ez elég negatív lett :) De állítólag van egy csomó jó tulajdonságom is.
Egy igazi cinikus, bunkó paraszt tudok lenni (élvezem is), és nagyon fel tudom húzni magam az asszony dolgain.
Elég nehéz természetű, és amit ő akar, az úgy legyen.
Későn fekszem le, korán kelek, ebből is gond van.
1. Makacs vagyok
2. Nem bírom ki, hogy ne mondjam el a véleményem (igaz, csak egyszer, de akkor is)
3. Robbanékony vagyok
4. Imádom szívni mások vérét, bár cserébe én sem bánom, ha piszkálnak, de néha mégis átlépek egy határt, ami után világfájdalmam van, hogy "ó, csórikám.. megbántottam, pedig én nem is akartam, csak játszottam"
5. Nagyon félek tőle, hogy elhagynak és nehezen hiszem el, hogy nem jön egy "jobb" (Bár jól titkolom, mert nem rendezek jelenetet, csak magamban gyártom a kreatív teóriáimat a nemlétező problémákról.)
1. Zárkózott vagyok, alkalmanként igényem van az egyedüllétre, a csendre. Ezt ellentétes habitusú ember nehezen fogadja el, vagy nem is érti.
2.Gyakran tapintatlanságnak tűnik az őszinteségem, sarkosan nyers vagyok. Még ha problémamegoldó szándékkal, vulgaritástól mentesen, tényszerű fogalmazok akkor is.
A környezetemmel szemben ebből adódik a legtöbb nézeteltérés, rosszabb esetben sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!