Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alakul a dolog egy lánnyal -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakul a dolog egy lánnyal - nagyon gáz lenne neki megmondani, hogy meg kell keresnem az őrült exem, hogy beszéljek vele? (Vagy jobb titokban?)

Figyelt kérdés

Régebben szerelmesek voltunk egymásba egy őrült csajjal, nem igazán szakítottunk (vagyis konkréten nem), egy kisebb féltékenységi rohamában szétvágta körülöttem a kanapét, és a combom "rossz helyen volt", szóval a baleseti osztály után nem menetem vissza az albérletünkbe... (Ahonnét utána kidobták, mert nem tudta fizetni, és persze engem hibáztatott.)

Azóta nem találkoztam az exemmel, de üzente, hogy beszélnünk kell, így két lehetőség van:

-Vagy egyszerűen elfelejtem, ez esetben ha egyszer véletlenül összefutunk, van esély rá, hogy valami hülyeséget csinál (és a balesetin beszélünk, mert szereti sarokba szorítani az embert, és ez nem egy lemondható program...).

-Vagy megkeresem most, és lényegében túl leszek a dolgon (akárhogy is alakul).

Egy alakuló párkapcsolatban nem a legjobb felhozni egy volt barátnőt (féltékenység, még biztos szereted, én csak pótlék vagyok, stb. női logika), így első sorban lányoktól kérdezem: Elmondjam a jelenlegi barátnőmnek, vagy inkább titokban találkozzak vele?

2020. okt. 1. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne ralalkozz vele. Minek?
2020. okt. 1. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb ne talàlkozz vele
2020. okt. 1. 20:15
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hàt nemtom bàstya, de könnyű testi sértéssel kellett volna feljelentened, az sbo-s papírokat mutogatva.

Szerintem veled is van valami komoly gond.

2020. okt. 1. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Felhívod, mikor az új csajod nincs a közelbe.
2020. okt. 1. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el az exed. Ne hagyd hogy sakkban tartson. Ne foglalkozz vele. Ha hülyeséget csinál nem a te lelkeden fog száradni. Az ő döntése volt és csak manipulálni akar majd vele. Tiltsd le mindenhol ahol csak tudod.
2020. okt. 1. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Ne találkozz vele. Minek? Ès de igen, lemondható program. Vagy mit akarsz, hogy egèsz èletedben sakkban tartson?
2020. okt. 1. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy ilyen exet el kellene mondani. Ha titokban találkozol vele, az rosszabb, és erre a személyre biztos, hogy nem lenne egy normális nő sem féltékeny. Ha meg a barátnődnél kopogtat és kezd el hazudozni, akkor még rosszabbul jársz.
2020. okt. 1. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
"beszèlnünk kell"-> az mindig olyan komolynak hangzik. Vagy bèkülni akar, vagy terhes, vagy nemi beteg. Egyik sem tùl bìztatò.
2020. okt. 2. 01:20
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Meséld el az alakuló kapcsolatnak a szitut, pont ahogy van. Szerintem meg fogja érteni. De semmiképp ne találkozz az volt barátnőddel, ne hagy magad manipulálni.
2020. okt. 2. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
naa mi lett?
2021. ápr. 24. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!