Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen ledöbbentem a kijelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ledöbbentem a kijelentèsèn. Ha ilyen paraszt, ennek nincs jövője, igaz?

Figyelt kérdés

A hètvègèn a barátommal nagyon összevesztünk összejött apróságokon. Aztán előkerült a szerelem tèma. 5 hónap után aztmondta, hogy mèg nem tudja mondani. Vannak èrzèsei irántam, de nem mondja, hogy szerelmes belèm, hazudni meg nem akar. Amin viszont kiborultam, hogy közölte, hogy amúgy is sokat èrtem vele, hogy az exem mondta ugyan, hogy szeret, de közben mindenkit megdugott.

Mèg èn mesèltem el a mostani páromnak az elejèn, hogy az exem megcsalt, ès le is lèpett azzal akivel megcsalt. De sosem gondoltam, hogy ezt egy vitán belül felhozza ellenem. Èn nem akartam kikènyszeríteni belőle, hogy mondja, de annyira nem mond soha semmit, hogy csak beszèlni akartam vele, hogy tartunk e egyáltalán valahová, mi van velünk. Illetve ha valami nyomaszt, inkább kapásból el akarom mondani, mintsem hetek múlva, millió "mi a baj?" "Semmi" után.

De nem számítottam rá, hogy ilyen parasztul reagál, nagyon megbántott vele.

Azóta viszont megint úgy viselkedik, mintha misem törtènt volna, aranyos, kedves, bujós... Esküszöm nem tudom hová tenni.

Nem èlünk együtt, normál esetben csak hètvègente találkozunk, de tegnap átjött a szülinapom miatt.

N 26

2020. szept. 23. 20:00
1 2
 11/14 peca1000 ***** válasza:
44%

Szeret téged, és vannak érzései irántad, ez több mint szerelem, ez a szeretet.

Ez a fontosabb, mint az illékony, infatilis gügyögés, lila ködö romantika.

Ő a tetteivel mutatja, hogy szeret téged, ez a szeretet nyelve.

Örülj neki, hogy ilyen palid van.

És igaza van abban, hogy az előző palid csak üres szóval mondta, hogy szeret, hogy ebben az illúzióba lègy, miközben levarrja körülötted a többi nőt.

2020. szept. 23. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Amugy en sem ertem, mit kell itt hisztizni: piszkalod a pasast, aztan csodalkozol, hogy leolt...
2020. szept. 24. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus. Viszont amikor leírom hogy egy rakás kapcsolat csak azért van, mert az egyik fél erőlteti, a másik meg csak él vele, akkor jön a lepontozás. Csak a szűkebb ismerősi környezetemben a többség pontosan így van. Oké, együtt vannak, szerelemről vagy az egyik, vagy a másik fél nem beszélhet, viszont van kivel programokra járni, na meg pesze szexelni! Elég egy vita, hogy kibújjon a szög a zsákból...
2020. szept. 24. 23:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Feltétlen mondja ki,vagy érzed?

Az a baj veletek,hogy minden xaron elkezdtek agyalni.Csak kattogtok feleslegesen,aztán körítve van hozzá egy elmélet,egy végtelen mese.

Nem mondta ki.Majd kimondja.Nő vagy,nem hiszem el,hogy ne éreznéd azt,amit érezni kéne,nem pedig bizonygatni szavakkal mindig.

Jómagad is leírtad,hogy az előző barátod verbálisan közölte,hogy szeret.Közben meg fűvel-fával megcsalt.

Akkor szerinted min változtat,ha mondja,vagy nem mondja.

B...gatod,mint egy gyereket,aztán még neked áll feljebb!

2020. szept. 25. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!