Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sok veszekedés miatt el tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok veszekedés miatt el tud hidegülni az egyik fél a párjától?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha egy pár sokat veszekszik akkor egy idő után "megunják" egymást nem? Hogyan lehetne kikerülni a veszekedéseket, és azt hogy hirtelen haragú lesz vki és ez miatt kitör a "balhé"?
2008. nov. 27. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem igen.
2008. nov. 27. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy rosszat tesz a veszekedés.Én ismerek olyan párt aik mindig veszekednek, utána egymásnak esnek, és kezdik elölröl.Szexel végzödik mindegyik veszekedésük;) Ha a nagy összeborulásos kibékülés lesz vezsekedés után akkor nem gáz sztem.
2008. nov. 27. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi már két és fél éve vagyunk együtt, és eleinte nagyon sokat veszekedtünk. Kell kis idő, míg megismeritek egymás rigolyáit. De ha semmi mást nem tudtok, csak veszekedni, akkor annak a kapcsolatnak nem sok jövője van.

A veszekedések ellen egy dolgot lehet tenni: megszüntetni az okát. Semmi mást.

2008. nov. 27. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Tolerancia.

KEYLA

2008. nov. 27. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen a válasz IGEN!
2008. nov. 28. 00:19
 6/7 Srapnel ***** válasza:
60%
A sok veszekedéstől nem el TUD, hanem el FOG hidegülni az egyik v. másik fél. Ki szeret veszekedni?
2008. nov. 28. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,el tud hidegülni egy pár a sok veszekedés miatt.

Meg kell tanulnotok uralkodni magatokon.Nem kirobbani minden csip-csup dolog miatt.

Amikor kezdesz bemérgesedni a párodra,helyette inkább rohanj oda hozzá,adj egy jó nagy csókot neki:-)és beszéljétek meg nyugodt körülmények között,hogy mi volt a gond.

Egyébként sok beszélgetéssel,a másikra való odafigyeléssel és törődéssel, a veszekédesek elkerülhetőek.De ezt mind a kettőtöknek akarnia kell!

2008. nov. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!