Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet önző emberrel egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet önző emberrel egészségesen együtt élni?

Figyelt kérdés
Néhány éve már együtt élünk, és az utóbbi időben egyre inkább csak magával törődik, velem már szinte alig. Sajnos nem tartom kizártnak hogy én rontottam el valahol, hogy nem vettem észre időben, hogy hagytam hogy idáig fajuljon, de szeretném visszacsinálni. Már képtelen vagyok létezni nélküle, így kizárt hogy elhagyom, megoldani szeretném a problémát. Vagy szeretném megváltoztatni, hogy újra figyelembe vegyen, vagy szeretnék megbarátkozni az új állapottal és ezt elfogadva élni tovább együtt.
2020. szept. 17. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem én is ilyen emberrel élek együtt. A kapcsolatunk elején ez nem volt még annyira nyilvánvaló, a gyerekek megszületése után egyre inkább.

Ha ennek ellenére is szereted, szerintem meg kell tanulni ezzel együtt élni. Én megpróbáltam időnként megbeszélni vele ezt a dolgot, de "cseszegetésnek" élte meg. Sajnos a férjem nagyon rossz szülői mintát látott. Én mára már beletörődtem, hogy ő ilyen, csak azért nehéz, mert így elég sok a teher rajtam.

2020. szept. 18. 03:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. szept. 18. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet.

Én nő vagyok, 3. Éve házas, gyerekünk is van, én is ebbe a rétegbe tartozok, sose ültünk le ilyenről beszélgetni, néhányszor megemlítette, elfogadta.

És ettől függetlenül szeretjük egymást 🤷🏻‍♀️

Ha neki vannak ilyen “önzőbb”

napjai, akkor hagyom hogy egyedül is legyen.

2020. szept. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!