Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy hangos szó sincs köztem és a párom között mégis bizonytalan vagyok az összeköltözésben?
1,5 éve harmonikus ragaszkodó párkapcsolatban élek a párommal, de még nem költöztünk össze. Viszont 2021 februárjában adná magát a lehetőség mert végzek az egyetemmel és kollégiumban már nem maradhatok. Mégis bizonytalan vagyok, hogy tényleg működne-e.
Mindent megbeszélünk és őszinte szeretet van köztünk. Mégis kételkedem, hogy vajon napi szinten együttélve is fennmaradna-e ezen harmónia.
Viszont ha most azt mondom, hogy ne akkor jogos a kérdés, hogy akkor mikor. Nem tudom megindokolni.
Pedig mindketten dolgozunk jelenleg is, tehát stabil az anyagi helyzetünk és egyezik az értékrendünk és az életlátásunk.
Mit tegyek szerintetek? Hogyan oldjam fel ezt a kételyt?
nem érzem jobban magam ezektől a kommentektől.
Ha egyedül maradok akkor nem fogom tudni fizetni az albérletet. Tehát anyagi csödöt jelentene számomra
Akkor olyan lakást vegyetek ki, ami nem 1 szobás, tudsz lakotarsat keresni. Vagy ott marad ő, és te költözöl el.
Az élet nem így működik, hogy te nem érzed magad jobban a kommentektől.
De mi lenne, ha akkor nem idegenektol kérnél tanácsot, hanem megbeszélnéd a pároddal, mi lenne a legjobb?
(amúgy ha 1 év múlva koltoztok össze, utána nem kerulnel szorulz helyzetbe, vagy mi? 😅)
Btw, ha ennyire félsz attól, hogy szétmentek, azon még nem gondolkoztal, hogy mi van, ha a téma aktualitását veszti, mert együtt sem maradtok januárig?
Bocs, de negatív hozzaallashoz úgy tűnik, negatív komment kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!