Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem már nem szeret.Vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem már nem szeret.Vissza akarom kapni.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyiknapról a másikra betelt neki a pohár.Azt mondta levegő kell neki haza költözött az anyjához.Utánna válni akart ,mert nem szeret.Van kettő gyerekünk.Mindegyiket megviselte a dolog.Az egyik hajnalban imádkozott,higy az apja visszatérjen.A másik pedig rémálmokat kapott.Emiatt ő vissza költözött.Tervei szerint felneveli a gyerekeit és utánna megy el.Szóval most egy különszobába alszik.Szexet igényli és kb.ennyire vagyok neki jó.Nem szeret és nem érzi úgy h ezen változtatni tud.Nekem viszont így nem jó.Szenvedek.Én szeretem megtennék mindent h vissza kapjam.Mit tegyek.Próbáltam elküldeni,de a gyerekeim rögtön sirtak és kérleltek.Mit tegyek h visszakapjam.
2020. szept. 16. 02:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Szerintem kapuzárási pánikos, aki haszontalannak érzi magát otthon is és változtatni akar szinte bármin, csak gyáva hozzá. Ez a tipikus "semmi nem jó", de nem tudja megmondani, hogy mi nem, mert hogy ő nem, azt mégse mondhatja, még jobban alázná magát, amikor pont tekintélyre, elismerésre, kihívásra vágyik, erre helyette csak azt kapja, hogy te sokkal jobb vagy nála, mert tökéletesen kiszolgálod. Valami változást akar. Sportoljon, váltson munkahelyet, járjon pszichológushoz, és imádkozz, hogy ne jöjjön valami kísértés, aki töketlensége ellenére is rámászik, inkább legyél neki te egy kicsit jobban kihívás, csinálj valami drámát, ahol megmenthet, segíthet, elcsábíthat vagy mittudomén, de férfi lehet és nem kisgyerek.
2020. szept. 16. 09:51
 22/33 A kérdező kommentje:
20.as.A lakások a gyerekeim jövője.A vagyonunk abban van.Eladni jelenleg lehetetlen a virus miatt nálunk mindenki kurzarbeiton van hitelt nem kapnak.Eladom kifizetem a hitelt a gyerekeim zsebe üres marad.Higyjétek el végig zongoráztam magamban.
2020. szept. 16. 10:01
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Az én zsebem is üres volt, mikor férjhez mentem 23 évesen, szintén Ausztriába. Emlékszem, 1 hátizsáknyi ruhával mentem ki. Mégis túléltem. Úgy látom, mindenre van válaszod, hogy mit miért nem lehet. A gyerekeidnek normális életre és nyugalomra lenne most szükségük, nem 2 hitelből fenntartott lakásra-házra meg egy emiatt idegbeteg szülőkre.
2020. szept. 16. 10:26
 24/33 A kérdező kommentje:

bocs de nem emiatt vagyok ideges.A hitelek tudom fizetni.Másdolog h nem teszem magamat tönkre anyagilag főleg nem a gyerekeimet.

A házasságomat akarom megmenteni nem az ingatlanjaimat.Ezt arra a kérdésre irtam h miért nem költözök én el.

2020. szept. 16. 10:46
 25/33 anonim ***** válasza:

"Tervei szerint felneveli a gyerekeit és utánna megy el.Szóval most egy különszobába alszik.Szexet igényli és kb.ennyire vagyok neki jó.Nem szeret és nem érzi úgy h ezen változtatni tud."

Akkor már csak az a kérdésem, hogy ezen te mit akarsz megmenteni? Házasságod már nincs, mert ez nem az. Kimondta neked kerek perec, hogy mi a helyzet nála. Mit nem lehet ezen megérteni?

2020. szept. 16. 10:57
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Átsiklunk itt afelett, hogy gyanús, hogy fejben beteg az ember...
2020. szept. 16. 11:12
 27/33 anonim ***** válasza:
21%

Persze hogy át. Itt mindenki erénynek könyveli el a válást, azt hogy elmenekül a problémák elől, hogy csonka családba taszítja a gyerekeit, és szabadságnak harsogják gyávasaguk miképp képesek voltak rossz embert választani, képesek voltak évekig vele élni, gyereket szülni neki, de ezen hibák, ezen teljes felelősségükben hozott döntéseik mit sem számítanak, csak az önzés, az ő kezük áltál is felgyújtott romhalmaz hátrahagyása. Ezt harsogják ők. Szegényekben még annyi tartás sincs, hogy ne ócsároljanak egy láthatóan mentálisan és lelkileg beteg embert, és "kétségbeesett" feleségét, aki nem az ő mintajuk követve, nem csak saját magára gondolva próbál valamit tenni. Szánalmas sérelmeitekben éltek és köpködtök. Undorító.

2020. szept. 16. 11:22
 28/33 A kérdező kommentje:
utolsó.én is igy gondolom.Nekem a válás az utolsó opció.Nem egy haldokló kapcsolat volt a mienk.Valami beje van a férjemnek.Ebből szeretném valahogy kimoccintani.Nem akarok csonkacsaládot.Nem akarok egyedülálló nő lenni.Bár lehet h az leszek elötte pedig végsőkig küzdök.
2020. szept. 16. 11:33
 29/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is menjetek el valahová...

Párterapeuta esetleg? Másnem leszűri, hogy van e valami gondja fejben a férjednek, vagy tényleg "csak" kapuzárás.

És erre azt sem mondhatja hogy őt nézed zakkantnak, hiszen mindketten mentek.

Az is lehet, hogy ha békén hagyod egy darabig, elmúlik. Esetleg olyan programokat csinálni közösen amit szerettek, felidézi a boldog időket.

Viszont hosszú távon így nem maradhat, hogy használ csak... Főzöl, mosol, kitárod a lábad, de visszafelé semmi. Akkor viszont külön KELL mennetek, hiszen ezzel technikailag kínozzátok egymást, jó sokáig. Nem vállal érte felelősséget, hogy sem tenni nem hajlandó, hogy jobb legyen, sem lelépni. Elúszkál a langyosban és ennyi.

Amúgy az anyukájával nem beszélhettek valami olyanról ami miatt ilyen veled? Valami csúnya régi sztori ami esetleg most derült ki?

2020. szept. 16. 12:29
 30/33 A kérdező kommentje:
Az anyuka sajnos olyan h lehetséges h felhúzta a kicsi fiát.Viszont most 100%ig mellettem áll.Lehet valamit mondott,de nem gondoltam volna h eddig megy ez a dolog.Teljessen igazad van.Egy hete se megy így és nagyon nehéz nekem.Adok neki esélyt h magától helyre billenjen.Plus most indul az anyukájához ő még nem tudja de olyan fejmosást kap amit nem felejt el.
2020. szept. 16. 12:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!