Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem már nem szeret.Vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem már nem szeret.Vissza akarom kapni.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyiknapról a másikra betelt neki a pohár.Azt mondta levegő kell neki haza költözött az anyjához.Utánna válni akart ,mert nem szeret.Van kettő gyerekünk.Mindegyiket megviselte a dolog.Az egyik hajnalban imádkozott,higy az apja visszatérjen.A másik pedig rémálmokat kapott.Emiatt ő vissza költözött.Tervei szerint felneveli a gyerekeit és utánna megy el.Szóval most egy különszobába alszik.Szexet igényli és kb.ennyire vagyok neki jó.Nem szeret és nem érzi úgy h ezen változtatni tud.Nekem viszont így nem jó.Szenvedek.Én szeretem megtennék mindent h vissza kapjam.Mit tegyek.Próbáltam elküldeni,de a gyerekeim rögtön sirtak és kérleltek.Mit tegyek h visszakapjam.
2020. szept. 16. 02:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Leirom részletessen.A férjem kicsit labilis jellem Sosem volt egy erős karakter.De én így szerettem.Nyaralás utolsó napján meg a zenészektől számokat kért nekem,táncoltunk stb.Másnap indultunk haza.Úton semmisem volt.Beérkeztünk a lakásba pakolom ki a böröndöt,rám néz és azt mondja ,hogy valamiért üresnek érzi magát.Szüksége van időre és levegőre.Elkezdett furán viselkedni.Majd ezután küldtem el az anyjához.Utánna a gyerekek miatt visszajött.Tegnap felajánlottam h menjen még kicsit el az anyjához gondolkozni.Mivel saját bevallása szerint néha úgy érzi minden rendben neha meg úgy h vége.De nem ment,mert ő nem bőrönd h ide oda pakolgatom.Ha elválunk ami hosszú és nehéz válás lesz akkor is marad a lakásban.Együtt fogunk élni,csak papirunk lesz róla h nem vagyunk együtt.Emiatt is meg azért mert tényleg hirtelen átgondolatlanul jött ez neki akarom a békülést.Ráadásul serdülőkorban lévő gyerekeim vannak.Soha nem szólt h valaminnem stimmel.A barátaink akikkel együtt nyaraltunk és a mindennapi életünk reszesei is csodálkozva állnak h vajon őt mi lelte?!Ahogy most is néztem ül az asztalnál és magában beszél.Mármint nem hangossan hanem a mimikáin látom lefolytat egy párbeszédet.Ezenkívül mosogassa a kezeit úgy napi 500x.Már az ujjainál sebek vannak.Az életünk nem változott.Elfogadja az ételt -italt tőlem.Én mosok vasalok rá.Csak külön ágyban alszik.Mert üresnek érzi magát.Nem tud szeretni se engem se mást.Se az anyját es a gyerekeit is csak úgy ahogy.17 éve vagyunk együtt.Egyiknapról a másikra nem húznám le a wc-n.Nem csalt meg és nem is keres mást.Engem kíván még most is.Valami van vele,és nem tudom kezelni
2020. szept. 16. 08:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát te hülye vagy. Szóval akkor nem két, hanem három gyereked van. "Elfogadja az ételt -italt tőlem.Én mosok vasalok rá." és még téged kíván is. Persze, mert ahhoz férfinak kellene lennie, hogy másik nőt tudjon szerezni.
2020. szept. 16. 08:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha elváltok akkor miért nem költözöl el te?

Így hogy fog valami is megváltozni, ha időt sem hagysz neki?

Nem fogja érezni a hiányodat mert mindig ott vagy neki, és mint egy kis pincsi( már bocs) mindent megteszel neki, le is fekszel vele.

Ezt az egész helyzetet csak kihasználja a férjed.

1 gyereknek sem kellemes ha a szülei vállnak, de szted a gyerekeidnek ez a látvány kellemesebb?

Van közös felügyeleti jog stb... Idővel megszoknák a gyerekek is. Eddig senki sem halt bele h a szülei elváltak. Ezt mondom úgy, h az én szüleim is elváltak már. Nehéz volt, de túléltem.

Nem kell mindent a gyerekekere fogni, h csak azért nem váltok el.

Na és ez a kijelentés nem zavar téged, h csak a gyerekek miatt marad ott? Felneveli és ennyi?

Ne legyél ekkora papucs. Kicsit állj ki magadért, és állítsd választás elé.

2020. szept. 16. 08:44
 14/33 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem nem az itteni sértődött nyanyaktól kéne tanácsot kérni. A leírás alapján itt nem is inkább vállásról van szó, mint sem a férjed inkább depressziós, bár csak találgatni tudunk. Ha igaz amit írtál, nem azzal foglalkoznék, hogy ne akarjon vállni, hanem hogy ne viselkedjen így, mert ez nem utál egészséges lélekre. Menjetek el pszichológushoz.
2020. szept. 16. 08:54
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pszichológus. Depressziós vagy nagyon erős szorongás van rajta, amit szépen rád rakott. Azzal nem segítesz neki, ha konzerválod őt ebben az állapotban a full kiszolgálással és elfogadó alázattal. Munkája van egyébként? Valami törés biztos volt az életében.
2020. szept. 16. 09:18
 16/33 A kérdező kommentje:
Igen törés volt az életében.Fura módon 15 évig nem nagyon beszélt a szüleivel.Majd a nyaralásunkra pár napra eljött az anyukája,így kibékültek.Engem okol h ők nem voltak jóba.Pedig nekem semmi közöm nem volt az egészhez.Pszihológushoz nem akar menni szerinte ö nem bolond csak én.Máshová nem tudok menni.Ausztriában élünk.A válás is ezétt komplikált vagyon megosztás stb.Lakáshitel ausztriában fizetnem kell tuti felét.Lakást bérelni 2 gyerekkel mellette nem tudnék. Van M.o gon egy lakásunk ami eredetileg az én mamáme volt,de mikor megkaptuk hatalmas összeget vertünk bele közössen.Aztan van egy házunk Szlovákiában mert ő szlovák,hitel van még azon is.Amire ezt kifizetjük 30 év.Vagyon megosztás procedúra stb.Persze ha oda kerülünk akkor muszáj.Neki az anyja itt lakik elköltözhetne de nem akar.Most beszélt az anyukám az ő anyjával.Érthetetlenül állnak és azt mondják h a fiúk megbolondult.Oda nem mehet 1 napra se.Nevelje a gyerekeit.Tőlem meg türelmet kérnek.Az meg nekem fogytán van.Vannak fura dolgai pl.tegnap a semmiből lement sétálni.Olyan gyorsan lépkedett szinte futott.Kinéztem az ablakon és azt kiabálta te engem ne kövess.Aztán haza vergődött full büdössen.
2020. szept. 16. 09:35
 17/33 A kérdező kommentje:
a munkájára visszatérve.Persze van munkája.De kurzarbeiton van március óta.Aggódik is miatta.Alig kell bemennie dolgozni.Egész hónapokat csücsült itthon.Most meg 7 napból megy 1 et.A pénze sajnos sokkal kevesebb ,plus borravaló is röpül ami idáig nem volt rossz.
2020. szept. 16. 09:38
 18/33 Andi80018 ***** válasza:
66%
A popsiját nem akarod még kitörölni kakálás után esetleg? :-D Tiszta égő ez a pali, meg te se vagy normális, hogy behódolsz neki. A gyerekeknek se jó, hogy nincs tisztázva a helyzet. Vagy együtt éltek normálisan, vagy teljesen külön. Találja ki, és viselje a következményeit.
2020. szept. 16. 09:39
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy most is néztem ül az asztalnál és magában beszél.Mármint nem hangossan hanem a mimikáin látom lefolytat egy párbeszédet.Ezenkívül mosogassa a kezeit úgy napi 500x.Már az ujjainál sebek vannak."

".Vannak fura dolgai pl.tegnap a semmiből lement sétálni.Olyan gyorsan lépkedett szinte futott.Kinéztem az ablakon és azt kiabálta te engem ne kövess.Aztán haza vergődött full büdössen."

Szerintem valami mentális betegség van nála kialakulóban.

Pszichiátriai kivizsgálás kellene, sajnos, csak nehéz lesz elérni...

Simán lehet akár kezdődő skizofrénia is, és annak még tünete is az érzelmi elsivárodás, ürességérzés.

2020. szept. 16. 09:47
 20/33 anonim ***** válasza:
A lakásokat el lehet adni, abból kifizetitek a hiteleket.
2020. szept. 16. 09:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!