Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőt erre cserélnek majd le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőt erre cserélnek majd le?

Figyelt kérdés

Erről a videóról jutott eszembe a téma. https://www.youtube.com/watch?v=58WPqsRaX7s

Egyre élethűbb szexrobotok jönnek létre. Most még lehet, hogy durvának tűnik, de amilyen ütemben fejlődik a technológia, könnyen lehet, hogy 1-2 évtizeden belül olyan valóságos szexrobotokat fognak gyártani, ami már közel azt az élményt tudja nyújtani, mint egy valódi nő.

Mint azt tudjuk, a férfiak jelentős része legfőképpen szex miatt tart barátnőt. Sőt, sokan vannak, akik saját bevallásuk szerint a p.nci miatt hajlandóak csak elviselni a barátnőiket, és az ők igényeit teljesíteni.

Ha ezek a robotok a szex iránti vágyat sok férfi esetén teljesíteni tudják igazi nő helyett, akkor az azt jelenti, hogy több nő maradhat egyedül.

Lehet azt mondani, hogy robotot nők is vehetnek maguknak, de egy nő mást akar egy férfitól. Egy férfi egyedül is jól boldogul a világban, általában jobban keresnek, kiegyensúlyozott életvitelt tudnak folytatni és nő csak egy társ, sokaknak csak szextárs. Egy nő pedig általában sokkal több mást akar még a kapcsolatból, mint a szex. Egy jól kereső gazdag férfit, aki biztonságot nyújt, etc... ezt egy robot nem tudja megadni. Sőt, maga a robot is drága, amit meg kell venni. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy a férfiak számára a nőket sokkal könnyebben helyettesíteni tud egy valóságos robot a szex iránti igényért, mint egy nő igényeit egy robot férfi.

Ha ez széles körben elterjed, márpedig van rá esély (sőt, egészen biztos, csak az a kérdés, hogy mikor), akkor jelentős mértékű változás is bekövetkezhet az úgynevezett "szexpiaci értékben". Tudom, nem ennyire materialista a világ és létezik még olyan, hogy érzelem, szerencsére, de ha széles körben elterjed, bizony kevesebb igény lesz a fiatal és szép nőkre, akik mostanában túl sokat várnak el a p.nciért cserébe, csak mert megtehetik, mert nagy rájuk a kereslet és nagy pozitív diszkriminációban részesülnek, ezért van az, hogy a 10-es skálán 5-ös nő is minimum 8-as férfit akar kapni és meg is kapja. Igaz, ez csak 30 éves kor alatt van így, utána megfordul.

Tudom, nagyon materialista megközelítés, nem ennyire lesarkított a világ, de van benne nagy részigazság.

2020. szept. 15. 18:40
 151/162 anonim ***** válasza:
69%

Nem azután kell sopánkodni, hogy meglett a gyerek... át kellene előtte gondolni, hogy mivel jár.

Amúgy én sem azt látom, hogy mekkora öröm a házasság. 10-ből ha 4 házasság marad meg 20 évig, akkor kb reálisan számolom amiből max ha 2 nevezhető normális hazásságnak.

Nem egy csávót látok HETI 60-70 órát dolgozni. Az lehet, hogy a pénz kell nekik ennyire, de én inkább arra gondolok, hogy inkább melózik, mint otthon van és szapulják... addig is nyugodtan van a melóban.

A probléma pedig az, hogy a házasság után semmi esélyed kilépni férfiként, mert b.szopod. Innentől nyeregben érzi magát sok nő, és elengedi magát. Nem véletlenül olvasni, hogy házasság után megváltoznak hiába voltak együtt akár 6 évig.

Környéken volt egy nagyon régi "szerelmes pár" akik kb 10-15 évet voltak együtt, majd összeházasodtak és nem telt bele kb 3 év és elváltak...

2020. szept. 20. 14:37
 152/162 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt elhiszem, tudom, és látom, hogy rosszak a házasságok, és sok borzalmas nőt látok, akiket feleségül vettek, de érdekes azokon a nőkön, akiket régóta ismerek, és elvették őket, és szenved mellettük a férjük, én már eleve, a házasság előtt láttam, hogy elviselhetetlen, hisztériás folyton szar kedvű nők. Mégis el lettek véve, pedig ott voltak a jelek.hat így jártak, nem tudok erre mit mondani. Nagyon sok kedves nőt ismerek, nem is rondákat, akiket meg senki se vett el. Kicsit gondolkozni kéne házasság előtt. Úgy gondolom, senki fejéhez nem tartották pisztolyt a templomban.
2020. szept. 20. 14:43
 153/162 anonim ***** válasza:
28%

Itt senki nem rinyál, hogy le kell cserélni. Csak megvan említve hogy a jövőben mi is lehet a helyzet. Ez olyan mint amikor megjósolták, hogy a villany igencsak nagy szerepet fog játszani az embereknél és nem hitték el... Na láss csodát.

Illetve itt a műdold. és a csávóknál ami van... nem tudom mi a neve. Az is érdekes, hogy előbbi elterjedt utóbbitól nyomorék leszel ha van nem?

A felelősség pedig 2 emberé... és az igazság az az, hogy a mai liberális szemlélet, hogy fogyassz, minél többet, gyorsabban. Ez a kapcsolatokra is igaz, hiszen azt se lehet megjavítani...

Ilyen alapon pedig tudatos fél nem házasodik, mert látja mi zajlik körülötte. Olyan embert kell találni aki nem ilyen? Ja csak megjátszás 1-2 évig bőven kihúzódhat. Ezek nem ritkák.

Amúgy igen jobb elválni, csak abból te mint fickó szarul jössz ki legalábbis többségében biztos. Azt pedig nem tudom, hogy megéri-e a fizetésed 20%-át ergó csak úgy elutalni/gyerek azért, hogy a génjeid tovább öröklődjenek... Mert manapság kb ez a helyzet. Igazi család nagyon kevés van.

2020. szept. 20. 14:45
 154/162 anonim ***** válasza:
28%

152.

De ez fordítva is így van, csak a társadalmi megítélés valamivel kedvezőbb, holott ott is előre látszott, hogy a leendő férj alkoholista vagy egy erőszakos baromállat.

Az alap probléma amúgy is túlmutat ezeken: az a hülye elképzelés, hogy házasodni márpedig "kell", mert "mindig is így volt" és "ez a világ rendje" - és sokan gondolkodás nélkül vetik magukat alá a társadalmi elvárásoknak.

2020. szept. 20. 14:46
 155/162 anonim ***** válasza:
41%

Igen teljesen egyetértek 154 gyel.(152 vagyok). Katasztrófa hogy elvárják a házasságot, és borzalmas hogy mennyire megbélyegzik, aki nem házas/nincs gyereke. Nekem volt erőm szembemenni az áramlattal, de ennek az ára, hogy sokmindenkivel meg kellett szakítanom a kapcsolatot, akik nyomást helyeztek rám. Szerintem ez még mindig jobb, mint egy szar emberrel leélni egy életet. De mindenki maga tudja, és a választás mindenki kezében ott van. Legalább annyi, hogy egyedül marad vagy a terrort választja.

Azzal nem értek egyet, hogy valaki évekig el tudja titkolni az igazi arcát. Vannak jelek, csak nem akarjuk észrevenni.

2020. szept. 20. 14:58
 156/162 anonim ***** válasza:
62%

Ismét #134 vagyok.

Nagyon érdekes, amit írtok, srácok. Ha megengeditek, vissza is vonulnék a buddhista kolostoromba átélni egy tantrikus orgazmust a bombázó feleségemmel. De ha végeztem, ígérem, elgondolkozom a válási statisztikákon és megvizsgálom majd azt a 2017-es statisztikát is, amely szerint az Egyesült Államokban a házas emberek 5%-kal tovább élnek, mint a nem házasok. Azon is el fogok gondolkodni, hogy a multi cégeknél vajon miért nem tudsz egy idő után feljebb emelkedni a ranglétrán, ha nincs feleséged.

Ha pedig már kellőképp bebizonyítottam magamnak, hogy a nők többsége csak gold-digger és soha sem érhetek el többet, mint az átlag, akkor lehet, kipróbálom ezt a szex-robotot. Remélem, főzni is tud. ;)

2020. szept. 20. 15:09
 157/162 anonim ***** válasza:
96%
Ahol lecserélnek egy babára az a kapcsolat annyit is ér. :D
2020. szept. 20. 20:11
 158/162 anonim ***** válasza:
80%

157.

A kérdésben robot szerepel ami egy másik kategória - bár az elv amit írsz akkor is érvényben marad, igen.

2020. szept. 20. 20:18
 159/162 anonim ***** válasza:
82%

"létezik még olyan, hogy érzelem, szerencsére" Nem sokáig. Még!"

Aha szociapatáknak, aszociálisoknak, aspengereseknek biztos tökéletesen kielégítő lesz egy robot, abszolult pártolom ebben az esetben. A többiek úgyis a hús-vér nőre gerjednek ha ingyen osztogatnának is őket, mert biológiailag elég erős programozottságunk van erre, vagyis a társas létre vagynk berendezkedve nem a magányra.

2020. szept. 21. 00:08
 160/162 anonim ***** válasza:
15%

159.

Most azon gondolkodom, hogy melyik lehetek a három kategóriából, habár nekem egy sima társalkodó algoritmus-robot is elég lenne, csak hogy legyen kivel felszabadultan beszélgetni, akinél nem kell azt lesni, hogy mikor hazudik.

2020. szept. 21. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!