Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőt erre cserélnek majd le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőt erre cserélnek majd le?

Figyelt kérdés

Erről a videóról jutott eszembe a téma. https://www.youtube.com/watch?v=58WPqsRaX7s

Egyre élethűbb szexrobotok jönnek létre. Most még lehet, hogy durvának tűnik, de amilyen ütemben fejlődik a technológia, könnyen lehet, hogy 1-2 évtizeden belül olyan valóságos szexrobotokat fognak gyártani, ami már közel azt az élményt tudja nyújtani, mint egy valódi nő.

Mint azt tudjuk, a férfiak jelentős része legfőképpen szex miatt tart barátnőt. Sőt, sokan vannak, akik saját bevallásuk szerint a p.nci miatt hajlandóak csak elviselni a barátnőiket, és az ők igényeit teljesíteni.

Ha ezek a robotok a szex iránti vágyat sok férfi esetén teljesíteni tudják igazi nő helyett, akkor az azt jelenti, hogy több nő maradhat egyedül.

Lehet azt mondani, hogy robotot nők is vehetnek maguknak, de egy nő mást akar egy férfitól. Egy férfi egyedül is jól boldogul a világban, általában jobban keresnek, kiegyensúlyozott életvitelt tudnak folytatni és nő csak egy társ, sokaknak csak szextárs. Egy nő pedig általában sokkal több mást akar még a kapcsolatból, mint a szex. Egy jól kereső gazdag férfit, aki biztonságot nyújt, etc... ezt egy robot nem tudja megadni. Sőt, maga a robot is drága, amit meg kell venni. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy a férfiak számára a nőket sokkal könnyebben helyettesíteni tud egy valóságos robot a szex iránti igényért, mint egy nő igényeit egy robot férfi.

Ha ez széles körben elterjed, márpedig van rá esély (sőt, egészen biztos, csak az a kérdés, hogy mikor), akkor jelentős mértékű változás is bekövetkezhet az úgynevezett "szexpiaci értékben". Tudom, nem ennyire materialista a világ és létezik még olyan, hogy érzelem, szerencsére, de ha széles körben elterjed, bizony kevesebb igény lesz a fiatal és szép nőkre, akik mostanában túl sokat várnak el a p.nciért cserébe, csak mert megtehetik, mert nagy rájuk a kereslet és nagy pozitív diszkriminációban részesülnek, ezért van az, hogy a 10-es skálán 5-ös nő is minimum 8-as férfit akar kapni és meg is kapja. Igaz, ez csak 30 éves kor alatt van így, utána megfordul.

Tudom, nagyon materialista megközelítés, nem ennyire lesarkított a világ, de van benne nagy részigazság.

2020. szept. 15. 18:40
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/162 anonim ***** válasza:
15%

"A férfiak ugyanúgy ársas lények"

Messze nem annyira társas lények.

Hány faszit ismersz, aki rendszeresen órákat telefonálhat a barátaival? Szerintem egyet se, ez a nők szokása jellemzően, mi ilyet nem szoktunk csinálni.

Hány olyan faszit ismersz, aki hazaesve melóból fél órán keresztül csicsergi a barátnőjének, hogy melyik kolléga mit mondott egy másikra, és egyéb teljesen érdektelen hülyeségek?

Ezt se a férfiak csinálják, ők hazamennek, ledöglenek a tévé/számítógép elé, előtte legfeljebb udvariasságból végighallgatják az asszony hasonló csivitelését, de alig várják, hogy vége legyen.

Biztosan vannak persze nagyon társas férfiak is, de 100-ból max. 5.

És ha szocializálódni akarunk, akkor főleg nem a barátnőnk társaságára vágyunk, hanem a haverokkal megyünk sörözni, billiárdozni, focizni, paintballozni, horgászni, vitorlázni, stbstb, kinek mi a hobbija. Ha titeket ilyenkor magunkkal viszünk, az is csak udvariasságból van, mert tudjuk, hogy egyébként hiszti lenne.

Ez van.

Mi pinára vágyunk elsősorban. Csak ezt nyilván nem mondjuk a szemetekbe, mert akkor nem jutnánk hozzá.

De ámítsátok magatokat nyugodtan a romantikus szőke herceg mesékkel, nem akarom elrontani.

Fiatalok vagytok, majd kicsit idősebben rájöttök a valóságra.

2020. szept. 16. 21:28
 102/162 anonim ***** válasza:
100%
Sok szót használsz arra, hogy annyit fejezz ki "nem szoktam emberekkel beszélgetni, MGTOW fórumon lógok egész nap".
2020. szept. 16. 21:31
 103/162 anonim ***** válasza:
100%

Persze akinek nem is volt kapcsolata még, az hogyan is tudhatná, hogy még lehet mást is csinálni a szexen kívül a másikkal?

Semmi másról nem szólt az itteni eszmefuttatásotok, mint a nők önbizalmának aláására tett nevetséges kísérletek sorozata. Ép eszű férfi nem fog beállni mögétek, mert annyira egyszerűek vagytok mint a faék.

2020. szept. 16. 21:55
 104/162 anonim ***** válasza:
0%

"Otthon meg hetekig izgulnak, nehogy nemet mondjon a lány."

Igen, hogy semmi értelme azt házas emberektől hallom akiknek azért már van tapasztalata:)

"OnaA férfiak ugyanúgy ársas lények"

Tehát semmi érv adat csak következtetsz. Ez jó dolog, hasznos.

"nem szoktam emberekkel beszélgetni, MGTOW fórumon lógok egész nap"

Azért elég szomorú, hogy érvelni sem tudsz. Semmi tényt nem tudsz állítani csak dobálózol szavakkal és próbálsz másokat azáltal elhitelteleníteni, hogy gyíknak/antiszocnak/incelnek stb nek nevezed, de az a baj, hogy ez a sok hülyére hat akik a TV előtt tespednek, vagy értelmi szintben 6. osztályig jutottak:) Te tipikus az az ember vagy, aki gyíkozta a "számítógép bu.i" osztálytársait, majd ahogy 10-20 év eltelt és kiderült, hogy 300-400 nettó felett kereshet, már egyből nem gyík.

Ha tudsz valami racionálisat állítani akkor állítsd, de az, hogy a hasadra csapsz és azt mondod, hogy a férfi igazából nő mert a nő ember és a férfi is ember na hát ilyen baromságokat ne.

Racionális pedig nem attól lesz az, hogy te állítod, hanem van egy releváns forrásod, mondjuk egy kutatás 1000 fővel, vagy mondjuk körbekérdeztél már adott témában pár embert, nem csak "én" meg "velem".

Szabadidejében pedig azt olvas bárki amit akar:)

De, az biztos hogy minden jobb mint a nőklapját olvasgatni, vagy a glamour-t, vagy mondjuk a horoszkópos marhaságot.

2020. szept. 16. 22:00
 105/162 anonim ***** válasza:
0%

"Semmi másról nem szólt az itteni eszmefuttatásotok, mint a nők önbizalmának aláására tett nevetséges kísérletek sorozata."

Az itteni nők önbizalmát nem kell aláásni. Hidd el. Amúgy se önbizalom van akinek van hanem egó.

"hogy még lehet mást is csinálni a szexen kívül a másikkal?"

Persze hogy lehet, viszont a férfi nem fog olyan nővel programot tervezni akit nem dugna meg. Vagy 1-2 van de azokat a srácokat retikülbe lehet rakni.

"annyira egyszerűek vagytok mint a faék"

Igen a "szégyenítési kísérlet". Viszont az a baj, hogy ész érved nincs sose. 6.-osok pedig már elmúlt a többség aki itt van, szóval egy hülye vagy esetleg egy nyomorék beszólástól senki nem fogja magát elpityeregni. Érveid nincsenek, csak böfögöd ide a vacsit. Minden hozzászólásod ennyi "incelek vagytok" "sose lesz/volt kapcsolatotok" "én megtapasztaltam" "tudom mert mindkét nem ember és ha a nők tudnak szoptatni a férfiak is tudnak" :)

2020. szept. 16. 22:08
 106/162 anonim ***** válasza:
100%
2020. szept. 16. 22:32
 107/162 anonim ***** válasza:
100%
#101 Tudjuk.... De akkor miért megy részetekről a puffogás, meg feminácizás, amikor ki is mondjuk, hogy ösztönlények vagytok?
2020. szept. 16. 23:22
 108/162 anonim ***** válasza:
100%

"Hány faszit ismersz, aki rendszeresen órákat telefonálhat a barátaival? Szerintem egyet se, ez a nők szokása jellemzően, mi ilyet nem szoktunk csinálni."

De, jópár órákat dumáló férfit ismerek.

Már nekem kellemetlen, mert én nem beszélek annyit.

2020. szept. 16. 23:32
 109/162 anonim ***** válasza:
100%

#101:

Biztosíthatlak, hogy a férfiak jelentős része nem olyan primitív mint te.

"Racionális pedig nem attól lesz az, hogy te állítod, hanem van egy releváns forrásod, mondjuk egy kutatás 1000 fővel,"

Nyuszika, és az az agyament fantazmagória, amit idehánytok primitív férfiakról, az mi? Talán tények? AZt hiszed, hogy mert te egy alja vélglény vagy, aki csak dugásért viseli el a nőt, akkor az összes többi is?

Az agyatokra ment a punci hiány. Tényleg jó lenne, ha kapnátok egy műnőt.

2020. szept. 16. 23:37
 110/162 anonim ***** válasza:
100%

Jé, érdekes, én is 40 leszek, 18 éve házas, és nagycsaládos.

Tudod, hogy mi az érdekes? Az életben nem használtam Tindert, se más társkeresőt, ergo telibe xarom, hogy ki kit merre húz és mi alapján.

Viszont 200+ velem egyidős barát, rokon, haver, volt osztálytárs, kolléga, szomszéd, gyerekem osztálytársainak szülei, stb, stb, ismerősöm az élő példa arra, hogy ti rohadtul el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy 30-35-40 felett vénlányok tömegei pitiznek az inceleknek gyerekért, vagy csupán szexért. Az egyik fele azért nem, mert boldog házas, gyereket nevel, és teljesen kivonta magát a "szexpiacról". A másik fele azért, mert jelenleg is kefél több pasival, hírből se ismeri a hűséget, és nagyon nem úgy tűnik, hogy nincs erre jelentkező...

Az megint csak tèny, hogy Kína a világ legnépesebb országa, ahol az egyke politikának és a hímsoviniszta társadalomnak hála nemes egyszerűséggel megöltèk a lány csecsemőket. Most pedig egy demográfiai katasztrófával néznek szembe, ugyanis TÉNYLEG milkós a férfi többlet. Indiában is gyanúsan sok a fiatal férfi a nőkhöz képest. A Közel-életen is. Érdekes, hogy pont itt tárgyiasítják a nőket, vagy àllati szinten tartjàk. Gyanúsan sokan halnak bele.

Na, pont ők a legnagyobb felvásárló piac.

Te meg a férjek és apák gyöngye lehetsz, ha egy maszturbációs eszközt ennyire szupernek tartasz, és így gondolkodsz a vilàgról. Feleséged mi alapján válogat Tinderen? Beszélj vele, hogy legalább ő ne válogasson ennyire, felesleges, csak jobbat talál. Nyugodtan húzzon mindenkit jobbra.

2020. szept. 17. 05:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!