Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, ha a barátnőd odaégetné a vasárnapi ebédet?
Figyelt kérdés
Ki lehet dobni az összeset!2020. szept. 13. 10:45
21/44 anonim válasza:
Irgalmatlan dühben törnék ki. Ki kellene engesztelnie valahogyan.
Elküldeném a cukrászdába süteményért. 😁
22/44 anonim válasza:
Volt már ilyen, segítettem eltakarítani, beáztattam az edényt, utána kisúroltam.
Rendeltünk egy rántott húsos tálat, nincs ebben semmi.
23/44 Ypszilon1980 válasza:
Hogy reagáltál Kérdező?
24/44 A kérdező kommentje:
Adtam neki egy pofont.
2020. szept. 13. 12:48
25/44 anonim válasza:
Vadbarom, idegbeteg állat vagy?!! Remélem kidobott, mint macskát szarni a pofon után. Az ilyen embert, mint te jobb nagy ívben elkerülni. Szánalmas vagy.
26/44 Ypszilon1980 válasza:
Én nem kidobnám, hanem átadnám a konyhát, hogy akkor most te jössz, de ha nem lesz jó, akkor te is kapsz.
27/44 anonim válasza:
Csak egy szánalmas provokátor akire a mami főz még, és ráérő idejében itt hergeli az embereket. Ja nem, nem főz senki.
28/44 anonim válasza:
Én is felképeltelek volna a nőd helyébe. Főzz magadra te agresszív állat. Gusztustalan féreg vagy.na nemhiába keresek csak a dugásra férfit ,arra vagytok jók csak másra nem. Én nem költözök össze egy ilyen vadbarommal se..
29/44 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy megcsináljam-e helyette.
30/44 anonim válasza:
#29 Nem, te azért keresel csak dugásra férfit, mert csak a vadbarom állat, de jóképű alfahím férfiaktól lesz nedves a nunid.
Nyilván vannak vadbarom állat, de nem jóképű férfiak is, mint pl. a kedves kérdező.
Viszont vannak a kettő közti se nem vadbarom, se nem jóképű férfiak, akiknek a létezéséről te nem veszel tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!