Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Most hétvégén buliba megyünk a pasimmal..ő 24éves, én 20.

Ő is a baráti körével (csak pasik) én is a barátnőmmel (csak csajok) de mégis mind Együtt..

A csajokkal mindig megszoktuk beszélni ki mit vesz fel stb..

Ma reggel feljött a téma a párommal (együtt élünk)

Hogy ő mit vesz fel meg énis mit veszek fel.. Semmi extra, egy sima tapadós spagetti pántos fekete combig érő ruha

Ezzel semmi baja nem volt de mikor mondtam hogy +vörös rúzs arra már felszólalt full idegesen hogy "állj le mert nem fogok miattad verekedni"

Ez most mi? Ennyire gyáva? Egy nő nem nézhet ki jól egy discoba? Nem büszkének kéne lennie hogy csinos vagyok?

Egyébként sokszor van olyan szitu hogy az utcán sétálva kézen fogva rám fütyülnek meg cuppognak, de jó vagy baba stb.. De mégcsak hátra se figyel, megy mintha meg sem hallaná..

Amúgy elég erős alkatú, izmos meg nagy darab...

2020. aug. 28. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy a rúzsod miatt mondhatta volna. Bár kitudja hogy ki mire "robban" én megkérdeztem volna,hogy miért mondja ezt! Csak ezért ne hívd gyávának. Ha magadről is úgy érzed hogy 10/10es vagy,akkor nyilván a barátod is,és minek is vissza szólni?! Miért kell a konfliktus? Ő a Te és Te az Ő kezét fogod ennyi. Kit érdekel ki mi mond az utcán,legyen szó egy bóról vagy beszólásról.

23L

2020. aug. 28. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Annyi kiderült, hogy nem fèltèkenykedős típus, de attól mèg zavarhatja, ha túl feltűnő akarsz lenni egy olyan helyen, ahol sok pasi csajt akár felszedni.

Amúgy meg nőkènt nem èrtem minek kell a vörös rúzs, közönsèges, ès eleve a pasik többsège sem szereti a szájcicomát.

2020. aug. 28. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

" "állj le mert nem fogok miattad verekedni"

Ez most mi? Ennyire gyáva?"

Te azt tartod normálisnak, hogy ha elmentek szórakozóhelyre, akkor verekedjen a párod?

2020. aug. 28. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
A srác intelligensebb mint te.
2020. aug. 28. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Te nem látod azt amit ő férfiszemmel igen, és kedvesen kifejezte magát. Nem megtiltotta, hanem felhívta a figyelmed arra, hogy nem szeretne bajba kerülni. Egy verekedés pedig simán elfajulhat.Nem gyáva, hanem gondolkozik és előrelát. A vörös rúzs felhívás egy táncra, ha random nappal az utcán befütyölnek, akkor este illuminált állapotban mi lehet?! A párod is bulizni szeretne, nem testőrt játszani, öltözz úgy hogy MindKetten jól érezzétek magatokat!! É...és ne balhéz ezen....
2020. aug. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!