Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha a barátotok először a telefonból húzná ki a töltőt csak azután a konnektorból?
Figyelt kérdés
Legalább két másodperc a különbség, de akár három is lehet!2020. júl. 6. 09:51
A kérdező szavazást indított:
Szakítanék, mert egy igazi férfi sosem tenne ilyet
Leordítanám a fejét
Elpanaszolnám a kettőnk összes létező családtagjának
Kidobnám a vacsoráját
A földön kellene aludnia
Megfojtanám a kábellal
A villanyszámla dupláját fizettetném ki vele
Semmit
60 szavazat
1/18 anonim válasza:
Én is így szoktam.
Most ez egy rossz vicc vagy én vagyok ennyire gyenge, hogy nem értem a problémát?
3/18 anonim válasza:
Nálam is előfordul ez, nem szoktam arra figyelni,hogy melyik előbb/később.
4/18 anonim válasza:
Te jó éggggg! Micsoda gondok 🙃🤣
A kábeles opción jót kacagtam. Nem semmi.
5/18 anonim válasza:
Egy igazi férfi, előbb a konnektorból húzza ki a töltőt.
Töltőt sem hagyunk bedugva, ha nincs rajta a telefon.
Barátnőm mindig ezt csinálja, mindig rászólok, hogy előbb a konnektorból kell kihúzni.
6/18 anonim válasza:
Hát én kihúzom a telefonból, aztán ráteszem a munkahelyi telefont, aztán a kindle-t.
7/18 anonim válasza:
legalább 5 darab különféle töltő van most is bedugva csak úgy! THUG LIFE!!!
8/18 anonim válasza:
Ez az igazi élet. Kockáztat és nem fél semmitől. Tiszta Chuck Norris :D
9/18 anonim válasza:
Köszi a dicséretet! csak még azt megjegyezném hogy a pendrive-ot sem választom ám le.... csak kihúzom hirtelen oszt kész!
ugye ezen ti is meglepődtetek?
szeretek veszélyesen élni.
10/18 anonim válasza:
Olyan kreatív ez a kérdező, szeretem a kérdéseit (vagyis inkább a válasz opcióit) és mindig alig várom a következőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!