Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a filmjelenet jól bemutatja, hogyan kell nyilvános helyen ismerkedni?
Pont ebben van a lényeg. Hogy senki nem erőltet semmit, csak beszélgetnek, és kialakul el kölcsönös szimpátia.
A végén, mikor elköszönnek egymástól, a nő tuti megadta volna Brad-nak a számát, ha kéri. A film során ugyanis később beismeri a nő, hogy ekkor imponált neki Brad.
Nem néztem végig, de igen alapvetően szimpatikus szituáció.
Egyszerűen csak beszélgetnek és alakul a dolog. Egy pár perces beszelgetés soran is azért levehető ha valaki tetszik, tetszik ahogy beszél és esetleg fordítva is. Nem egyből hé jól nézel ki add meg a számod.
Más kérdés hogy lehet ha egy bányarém nő ült volna ott, nek biztos hogy a karakter (vagy egyáltalán bárki) elkezdene dumálni vele, hacsak nem elkerülhetetlen, de akkor sem történik semmi.
Az egész azert jó, mert laza, de nem flegma, csak beszelgetnek és ennyi.
"Az egész azert jó, mert laza, de nem flegma, csak beszelgetnek és ennyi"
Igen, én is ennek vagyok a híve.
Hát azért ennél a jelenetnél Brad Pitt eléggé elvágta volna magát, ha elkezdi játszani a "kemény csávót". Valóban előny a jó külső, de azért a jómodor, az intelligencia is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!