Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről a filmjelenetekről? (nemet írjatok)

2018. okt. 18. 00:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2018. okt. 18. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:

nyomasztóak

N

2018. okt. 18. 01:18
 3/10 A kérdező kommentje:
az 1-ben pl mi lehet nyomaszto, ablakban csokolozás?
2018. okt. 18. 01:21
 4/10 anonim ***** válasza:
nem csak az ablakban csókolózás. Az asztali társaságban is feszültség van.
2018. okt. 18. 01:30
 5/10 A kérdező kommentje:
azért ennyire ne vedd a szívedre:)
2018. okt. 18. 01:42
 6/10 anonim ***** válasza:

A Szoba kilátással (1.) filmben az asztaljelenet valóban nyomasztó. Értelmetlen feszkó, dráma, játszma, jelenet. Az utolsó jelenet, az ablakban az aranyos.

A 2. videóban szegény csaj aludna, de a fószer nem hagyja. Ficereg, nyugtalankodik, mivel nem értem mit mond, csak a testbeszédre hagyatkozom. A srác úgy tűnik képtelen elengedni magát, feszkó van benne, valamiféle kontrollmánia.

Az utolsó, harmadik vágásban a tipikus "fel kellene kelni de nem akarok" van, szemmel láthatóan a kutya is elvan a gazdikkal az ágyikóban. Szép formájú lábfejek láthatóak. A kutya jelenléte okán azt szűröm le, hogy egy összeszokott, együtt élő pár lehet, akik hagyományos vekkerrel ébresztik magukat, nem telefonnal. De kb ennyi. Nekem.

Jómagam pedig egy negyvenes, szingli fickó vagyok, aki hajnalban felébredtem és azért jöttem fel a netre böngészni, unaloműzni. :)

2018. okt. 18. 03:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A könyveket olvastam és jók (Room with a view, A lét elviselhetetlen könnyűsége) de filmben nem tetszettek. Talán ezért nem tetszettek ezek a jelenetek sem. A harmadiknak meg mi értelme? Reggel van, nem esik jól felkelni. Igen, és?

N 41

2018. okt. 18. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Hű, ezektől a jelenetektől konkrétan felfordult a gyomrom. Nagyon nyálas, nagyon gejl mindegyik. Csinálja, akinek jól esik, de viccen kívül a hideg futkosott a hátamonl. Az utolsónál a cuppogás még pluszban rátett. Konkrétan még mindig a torkomban érzem a gyomrom ezektől.

Egyik filmet sem nézném meg ez alapján.

Nő vagyok.

2018. okt. 18. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó tetszik, első 2 unalmas

N

2018. okt. 18. 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem tetszik.izgatoan hat a férfi dominanciája benne..
2018. okt. 18. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!