Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a ruhákról?
Kis esküvőt tervezünk kb 25-30 fő. Helyszíni polgári esküvő, utána vacsi és kicsi buli.
Elkezdtem ruhákat nézni és nekem a minimalista, egyszerű ruhák nyerték el a tetszésem, távol áll tőlem a csicsa, nem szeretnék habcsók lenni.
168 cm magas vagyok ehhez kb 60 kg, de nem vagyok kövér, ruhákban S-est vagy 34/36-osakat szoktam hordani. Tudom, hogy a kinézett ruháim leginkább a 180 centis, hosszúlábú modelleknek áll a legjobban, de érdekel, hogy nektek hogy tetszenek ezek a ruhák.
Egyébként nyári esküvő lenne. :)
Az elsőnek jó lenne látni az elejét is...
amúgy szerintem szépek, én sem kedvelem a habosbabos hercegnőruhákat. egy egyszerű ruha + fejdísz, ékszer szerintem sokkal ízlésesebb:)
Az első szerintem nagyon szép, de van egy fehérnemű jellege és szerintem felül túlságosan nyitott.
A második már korrektebb ilyen szempontból, szerintem az a legjobb a három közül.
A harmadiknak nem látni az elejét, de annak a felső része is elég lengének tűnk így hátulról.
Nekem a legelső tetszik a legjobban.
A 168 cm-rel pedig nem vagy kicsi, + még ha lesz egy magassarkú is rajtad (még ha csak egy 5 centis is) remekül fog állni a ruha.
Nekem is a 2. a kedvencem egyébként, csak a szélső vállpánt nélkül, csak spagettipánttal. Varratni szeretném, tehát így viszonylag szabadon variálhatom a fazonokat :)
Igen, a 3. ruhának nem látni az elejét, itt főként a nagyon nyitott hátrészt akartam mutatni.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az egyes felül túl fehérneműs.
A kettes viszont csodaszép.
De mindenképp próbálj fel pár ilyesmi fazont.
Én is szeretem, de tudom, hogy van olyan fajta abból, amiben terhesnek nézek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!