Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi menyasszonyi ruhákról?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Varratnám, ez lett a 3 dobogós.. Nem tudok választani... Segítsetek!
Nekem az első tetszik a legjobban.
Fel tudtad őket vagy hasonlót próbálni? Mert igencsak számít, melyik állna a legjobban, melyik adja ki legjobban az alakodat, stb.
Szépek, de nekem nem tetszenek, mert személy szerint a hosszú ruha híve vagyok.
Az első síma koktélruha, elég nehéz felismerni benne a menyasszonyt. :)
A második szép, de csak magas és vékony vagy alacsony és vékony, mindenképpen vékony derekú és nagyon csinos lábú nőnek áll jól, klasszikus, szép magas sarkú cipővel vagy szandállal (nem azzal a giccsel, ami a modell lábán van).
A harmadik nem tetszik egyáltalán, de ezt lehet a legjobban variálni. Pl. tehetsz rá kalapot, kicsi, tűpettyes fátyollal (nagyon sikkes!). Fehér kesztyűvel viseld.
Jajj, azt nem mondtam, nem gondoltam volna, hogy fontos:
Csak polgári esküvő lesz, kis létszámú és utána pedig egy egyszerű vacsora. Úgyhogy nem hiszem, hogy ilyen probléma lenne, hogy nem ismerik meg ki a menyasszony...
nekem az első tetszik
a másodiknak nem tetszik, hogy rövid, valamiért ahhoz sztem nem illik, pedig a felsőrésze annak tetszik jobban
a 3. valamiért kevésbé, de valószínűleg az első miatt, mert az jobb.
plusz z a csipke nekem nem az igazi a 3.-on
Viszont elég furcsa, hogy az első 2 letisztultabb mellett úgy gondolod, hogy a 3. is illik hozzád, annyira más, mint az első 2..
FELPRÓBÁLÁS UTÁN MÉG LEHET, HOGY A 2. MELLETT DÖNTENÉK...
szerintem attól függene aválasztásom, nekem melyik áll jobban, és melyik kényelmesebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!