Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Mit gondoltok ezekről a nőkről?
Figyelt kérdés
Nem elesett meg szelíd, hanem inkább vad, “férfias”. Nem megjelenésben, csak beszédstílusban, hanglejtésben. Nem mély hangot kell elképzelni és káromkodást, hanem inkább élt. Nem szeret viháncolni, komolyabb típus, de harcias. Nem teszi ez túl férfiassá?2018. jan. 10. 21:12
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekem olyan nő kell akinek fontos a szex. Ha jól is néz ki, akkor tuti nyerő.:)
2/8 anonim válasza:
Leírás alapján nem gondolok semmit. Látni kell, hallani kell, akkor már sokat lehet mondani.
5/8 anonim válasza:
Mitől harcias? Mi ellen harcol? Ha nem tud nyugodtan meglenni, állandóan frusztrált az nem túl szimpatikus.
6/8 anonim válasza:
Hat szerintem egy nő legyen finom és tudjon nőként viselkedni, ne legyen ilyan pattogó, indulatos mert az nem tul szimpi. Kilehet állni magáért valakinek normalisan is, de nem kell pattogni, karomkodni es ugy viselkedni mint egy pali.
7/8 anonim válasza:
Ezt nem harciasnak hívják, hanem érettnek. Már ne is haragudj, viháncolni nők nem szoktak, a nők nevetnek és mosolyognak, tudják mit akarnak, nem szórakoznak, mint egy hülye kiscsaj és kiállnak magukért. Ettől nők, nem kölykök.
Amúgy köszönöm, eddig nem volt panasz rám, senki sem kérdőjelezte meg emiatt a nőiességemet. Csak a kismacsóknak nem kell a magamfajta, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Nekik egy könnyen megnyerhető-dugható-dobható lányka kell. A férfiak jól megvannak ezzel.
8/8 anonim válasza:
#7 te lekezelned ugy a fiucskakat nem allna fel 1 hetig. xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!