Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki küzdősporttal foglalkozik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki küzdősporttal foglalkozik, hogy tudja megtenni, hogy megüt egy másik embert? Mit érez közben? Az ilyen ember kegyetlen a magánéletben is?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy boxoló (hivatásos) pasival, 3 hónapja vagyok vele, de sokszor nagyon kegyetlennek tünik. Főleg mikor látja rajtam, hogy ő kerül fölénybe, pl. vita során. Vagy ha megmutatom gyenge oldalam, esetleg beszélek neki az érzéseimről, ha szomorú vagyok miatta. Nem szán meg soha, inkább rátesz még egy lapáttal, csak hogy bántson. Nem kér bocsánatot. Olyan mintha folyton megalázó helyzetbe kerülnék vele szemben és minél jobban alázom magam, ő annál nagyobb fölénybe kerülne és minél rosszabbul érzem magam, ő annál jobban bántana.

Arra gondoltam ez összefügghet a küzdősporttal. Mert egyfajta kegyetlenség kell ahhoz, hogy fizikai fájdalmat tudj okozni a másiknak, nem? Mit érezhet a sportoló, mikor szétveri valaki fejét. Hogy-hogy nem sajnálja meg? Egy ilyen ember milyen lehet a magánéletben?

2020. szept. 9. 05:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés, de azt tudni kell, hogy a harcosok kinézik azt, aki gyáva. Azt, aki egy nővel szemben él vissza az erejével.

Több, mint 10 évig küzdősportoltam versenyszerűen. A jó harcos az ellenfélre tisztelettel tekint és az azonos súlycsoport az alap. A cél természetesen a győzelem itt is, de az a meccs, ahol a nálad jóval gyengébbek ellen kell nyerni, nem kihívás és nem jelent örömöt.

2021. dec. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!