Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne a párom hozzáállása miatt?
Három éve vagyunk együtt a párommal aki egy művelt normális férfi.
Ma viszont eléggé meghökkentett és már összezavarodtam affelől,hogy én reagálom e túl.
Olvastam egy cikket épp az interneten,hogy egy fiatal,kamasz lányt csoportosan megerőszakoltak..Hangosan ki is mondtam,hogy ez milyen borzasztó..
Erre ő úgy reagált,hogy igen-igen az de azért ne felejtsük el,hogy sokszor a nők provokálják ki ezt a férfiaknál a viselkedésükkel,öltözködésükkel.Én ettől ahogy ezt kimondta lesokkoltam..
Főleg mert 12 éves koromban engem is ért egy incidens,nem éppen nemi erőszak de szexuális molesztálás igaz erről ő nem tud semmit.Baromira nem voltam lengén öltözve még mellem sem volt,és nem viselkedtem csábítóan.
Mondtam neki,hogy ne vicceljen már ez akkor sem indok egy erőszakra még ha meztelenül sétálgat is az utcán egy nő.
Ő meg csak mosolygott és elkezdte,hogy ez csak napjaink liberálisok által felfújt témája és régen amikor nem öltözött a nők hetven százaléka kurvának nem volt annyi nemi erőszak..
Mondtam neki,hogy ez mekkora baromság felhoztam példának Indiát is ahol a falvakban nem épp jellemző a lenge női öltözet és rengeteg az erőszak de persze az meg azért van szerinte mert ők nem európaiak..
Én ettől a témától még mindig ideges vagyok, és más szemmel látom a páromat a barátnőm szerint viszont felfújtam az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!