Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kéne a párom hozzááll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne a párom hozzáállása miatt?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt a párommal aki egy művelt normális férfi.

Ma viszont eléggé meghökkentett és már összezavarodtam affelől,hogy én reagálom e túl.

Olvastam egy cikket épp az interneten,hogy egy fiatal,kamasz lányt csoportosan megerőszakoltak..Hangosan ki is mondtam,hogy ez milyen borzasztó..

Erre ő úgy reagált,hogy igen-igen az de azért ne felejtsük el,hogy sokszor a nők provokálják ki ezt a férfiaknál a viselkedésükkel,öltözködésükkel.Én ettől ahogy ezt kimondta lesokkoltam..

Főleg mert 12 éves koromban engem is ért egy incidens,nem éppen nemi erőszak de szexuális molesztálás igaz erről ő nem tud semmit.Baromira nem voltam lengén öltözve még mellem sem volt,és nem viselkedtem csábítóan.

Mondtam neki,hogy ne vicceljen már ez akkor sem indok egy erőszakra még ha meztelenül sétálgat is az utcán egy nő.

Ő meg csak mosolygott és elkezdte,hogy ez csak napjaink liberálisok által felfújt témája és régen amikor nem öltözött a nők hetven százaléka kurvának nem volt annyi nemi erőszak..

Mondtam neki,hogy ez mekkora baromság felhoztam példának Indiát is ahol a falvakban nem épp jellemző a lenge női öltözet és rengeteg az erőszak de persze az meg azért van szerinte mert ők nem európaiak..

Én ettől a témától még mindig ideges vagyok, és más szemmel látom a páromat a barátnőm szerint viszont felfújtam az egészet..

2020. szept. 8. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%

"akkor sem indok egy erőszakra még ha meztelenül sétálgat is az utcán egy nő.'

Nem indok, de azért valahol várható, és naiv dolog lenne úgy tenni, mintha rajta nem múlt volna a dolog. Ha éjszaka maszkalok ciganylakta sikatorokban lobogtatva az iphoneom, ne lepődjek meg, hogy kapok egy kést a hátamba és viszik a cuccaim. Nem indok erre és nem kéne, hogy így legyen, de attól még az én hibám is, hogy kihívtam magam ellen a sorsot.

2020. szept. 9. 06:45
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Miért él a fejekben az, hogy azt a nőt erőszakolják meg, akinek ki van mindene? Ez egy baromság. Egy tévhit, amit már ezerszer megcáfoltak.

Arról nem is beszélve, hogy még ha így is lenne (DE NINCS ÍGY), akkor sem lehet erőszakot elkövetni azért, mert valakinek félig kint van a feneke.

És igen is szar a példád, utolsó. Mit szólnál, ha a párodat megkéselnék egy ilyen incidens során, és a bíró azt mondaná, hogy ez van, minek hívta ki maga ellen a sorsot és nem ítélné el?

Ez áldozathibáztatás, ami helytelen és káros.

2020. szept. 9. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

A bíróság az más tészta, de biztos lecseszném a férjem, hogy a francnak kellett arra mászkálnia, mikor tudja, hogy milyen környék.

Egy ideális világban valóban nem lehetne ezeket megtenni, de nem abban élünk. Attól még, hogy senkinek semmi joga egy nőhöz hozzányúlni ha kint van a valaga, a lányomat nem bíztatom, hogy nyugodtan mászkáljon bugyiban este veszélyes környéken, hiszen joga van hozzá. Ez a tény nem fogja vígasztalni, ha megtörténik a baj.

2020. szept. 9. 09:13
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
De értsd már meg, hogy a nemi erőszak nem azokkal történik, akiknek kint van a feneke. Tök független attól, hogy hogy van felöltözve valaki.
2020. szept. 9. 09:28
 15/21 anonim ***** válasza:
De én erre a sorra reagáltam: "akkor sem indok egy erőszakra még ha meztelenül sétálgat is az utcán egy nő.'
2020. szept. 9. 10:12
 16/21 anonim ***** válasza:
2020. szept. 9. 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az àldozatok ruhài (fotòk)
2020. szept. 9. 11:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni. Van egy negatív véleménye. Sajnos ő ezt így látja.
2020. szept. 9. 12:20
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha épp a vegán kajákról, az anális szexről vagy a macskákról lenne negatív véleménye, akkor is rögtön itt tobzódnál? Ebben a témában eltér a véleményetek aztán kész, lépj tovább.
2020. szept. 9. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért az elég fontos vélemény, hogy elfogadhatónak tarja a nemi erőszakot (súlyos nők ellen irányuló testi-lelki bűncselekményt). Sőt, szerinte még hibás is az áldozat.
2020. szept. 9. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!