Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy tudnám megoldani a problémám a barátnőm nevelőanyjával?
Az apja nm tudná sínre tenni a nőt a lánya érdekében?
Ez rosszabb, mint Iluska sorsa a János vitézben!
Ez alapján a barátnőd 18-19 éves lehet. Az anyjával mi van? Nem tudna vele lakni (bár gondolom nyomós oka van annak hogy nem vele van)?
A barátnődnek kicsit talpraesettebbnek kéne lennie. Egyrészt beszelhetne az apjával, elmondhatná hogy nem minden van úgy ahogyan azt ő gondolja és a helyzet erősen hajaz egy hamupipőke sztorira kb némi túlzással.
Ez hogy semmi magánszféra sem normális. Nem is értem amúgy, gondolom csak tanul/dolgozik valamit a barátnőd, nem ül egész nap otthon, tehát nem tudja ellenőrizgetni 0-24. Nem tudja megtiltani hogy találkozzatok, az ő haza oké, de suliba/munkába neki is csak kell menni gondolom és nem rak rá nyomkövetőt.
Tehat beszéljen az apjávak és kezdjen el dolgozgatni diákmunka stb hogy tudjon félrerakni esetleg a későbbiekben egy albira pl.
"Ez alapján a barátnőd 18-19 éves lehet"
Ezt hogy számoltad ki, 5-ös? Kérdező csak azt írta, hogy ő leérettségizett. A csaj koráról semmit sem tudunk, pedig a korrekt válasz érdekében nem ártana.
#7 Igen rém fontos mindenbe belekötni (amúgy félreolvastam). Pkusz reménykedtem hogy ha már a felnőtt kategóriába teszi a kérdést akkor nem egy 14-15 éves kislányról van szó.
De a lényeget tekintve mindegy. A csaj valószínűleg jár iskolába...ami durván 8-tól 3-ig tart. Na most kétlem hogy a mostoha bevinné 8ra és erte menne 3ra. Tehát ha egyedül közlekedik oda-vissza simán meg tudja oldani hogy találkozzanak egy pár órára és mondhatja azt Pirivel megy sütizni.
Nem mondom hogy hazudni kell a szüleinek de az nem normális hogy egy kamasznak ennyi magánélete se legyen hogy 2-3 órát mászkáljon a barátjával.
Amúgy meg egy mostohának nem sok beleszólása kene legyen egy ekkora gyerek "nevelésébe".
Apukának meg tessék beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!