Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell meghódítani egy nő szívét?
31F+26L A kapcsolat elején tartunk, nemrég találkoztunk ez idő alatt egyértelmüen látom a lányon hogy úgy érez irántam mint én iránta.
Viszont elrontottam hogy mondtam neki ilyen rövid idő után hogy szeretem. Nem azt hogy szerelmes vagyok bele hanem hozzátettem mint anya a gyermekét. De még nem alakult ki a bizalom az ő részéről felém. Emiatt megijesztettem. Van második esélyem, most belassítottam. 85km-re lakik. Mit csináljak hogy ne szúrjam el? Mikor lehet második randira hívni? Ha info kell még pm vagy kommentben is válaszolok.
"Mikor lehet második randira hívni?"
Te jó ég, első randi után azt mondod neki, hogy szereted? Mondcsak, beszéltél már nővel ez előtt, vagy legalább láttál már egyet?
Anya-lánya dolog egyenesen szánalmas. Nem vagy te normális.
Tenni neki a szépet:
"most belassítottam. 85km-re lakik." És akkor mikor érsz oda? :-))
Na jó, tegyük félre a viccet, mert a társkeresés komoly dolog. Nem rontottál el semmit, kérdező. Az vesse rád az első követ, aki nem fél, hogy pofán vered, és aki nem izgult még rendin. Nekem meglehetősen asok kapcsolatom volt, de még az ötvenedik ismerkedésnél is ugyanolyan vizsgadrukk volt bennem, mint az elsőnél. És igen, számtalan hülyeséget mondtam izgalmamban. Ez azonban nem hátrány! Nem az első találkozásnál kell tökéletesnek lenned. Sőt! Akkor van jövője egy kapcsolatnak, ha megvan a fejlődési lehetőség. A tökélyről hova fejlődnél? Szóval nyugi! Eddig minden rendben van, csak ne kapkodj el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!