Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell meghódítani egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell meghódítani egy nő szívét?

Figyelt kérdés

31F+26L A kapcsolat elején tartunk, nemrég találkoztunk ez idő alatt egyértelmüen látom a lányon hogy úgy érez irántam mint én iránta.

Viszont elrontottam hogy mondtam neki ilyen rövid idő után hogy szeretem. Nem azt hogy szerelmes vagyok bele hanem hozzátettem mint anya a gyermekét. De még nem alakult ki a bizalom az ő részéről felém. Emiatt megijesztettem. Van második esélyem, most belassítottam. 85km-re lakik. Mit csináljak hogy ne szúrjam el? Mikor lehet második randira hívni? Ha info kell még pm vagy kommentben is válaszolok.

2020. szept. 8. 07:55
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Hát ezt elszúrtad, főleg az anya lánya dologgal...
2020. szept. 8. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Azzal semmi gond szerintem, hogy azt mondtad neki, hogy szereted, de ezaz anya-lánya hasonlat nagyon nem kellett volna.
2020. szept. 8. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
totálisan éretlen pasinak tűnsz, olyan kis nyominak, dependesnek...pedig már 31 éves vagy. Már most kéne születni az első gyerekednek, igazgatni a családot határozottan...A lányok ha családot akarnak akkor elsősorban domináns, határozott, intézkedő pasit akarnak. Persze fontos az érzelem és a romantika, de egy férfinek inkább tettekkel kell kifejeznie, nem szavakkal zsonglőrködnie.
2020. szept. 8. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen baromságot, hogy tudtál elnyomni? :D Kész, ezt már nem igen lehet menteni, mostmár csak magyarázkodhatsz össze-vissza. Ha olyan butus a csaj is, mint te, akkor még lehet menteni a dolgokat. Ha normális gondolkodású a csaj, akkor viszont tuti átértékelte a kapcsolatotokat más szintre egy ilyen beszólás után. Tanács? Ezt a témát ne hozd fel többet még említésként se, próbálj meg lapítani, ha ez feljönne , de te semmikép ne erőltesd, hátha átlibbentek rajta. Max. majd pár év múlva, ha még együtt lesztek jókat röhögtök rajta, hogy milyen élettelen szar voltál egy ilyen beszólással és majdnem elcsesztél mindent :D
2020. szept. 8. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

"Mikor lehet második randira hívni?"

Te jó ég, első randi után azt mondod neki, hogy szereted? Mondcsak, beszéltél már nővel ez előtt, vagy legalább láttál már egyet?

Anya-lánya dolog egyenesen szánalmas. Nem vagy te normális.

2020. szept. 8. 08:47
 6/9 anonim ***** válasza:
2020. szept. 8. 14:44
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 képzeld se nem beszéltem se nem láttam még nőt bármennyire is hihetetlen. Egy életen át tanultam és mégsem tudok semmit az életről. Ha a szociális kapcsolat egy szoftverhiba lenne akkor tudnám javítani. De most egy élő emberrel állok szembe. Kaptam már tanácsot, ismertettek korábbi tapasztalatokat így több rálátásom van az ügyre.
2020. szept. 9. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"most belassítottam. 85km-re lakik." És akkor mikor érsz oda? :-))

Na jó, tegyük félre a viccet, mert a társkeresés komoly dolog. Nem rontottál el semmit, kérdező. Az vesse rád az első követ, aki nem fél, hogy pofán vered, és aki nem izgult még rendin. Nekem meglehetősen asok kapcsolatom volt, de még az ötvenedik ismerkedésnél is ugyanolyan vizsgadrukk volt bennem, mint az elsőnél. És igen, számtalan hülyeséget mondtam izgalmamban. Ez azonban nem hátrány! Nem az első találkozásnál kell tökéletesnek lenned. Sőt! Akkor van jövője egy kapcsolatnak, ha megvan a fejlődési lehetőség. A tökélyről hova fejlődnél? Szóval nyugi! Eddig minden rendben van, csak ne kapkodj el semmit.

2020. szept. 9. 16:08
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Szavaid megnyugtatóan hatottak rám és önbizalmat adtak. Köszönöm szépen a válaszod, már tudom mit kell tennem.
2020. szept. 10. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!