Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy ilyen összetört szívet? N
Van egy férfi ismerősöm, akit mióta csak ismerek, nagyon bejön. Egyrészt helyes is az arca, magas, jó testű (szerintem), másrészt meg a személyisége fogott meg, mert vidám, van humora, de a munkában meg olyan precíz. Nagyon jóember, becsületes.
Na, de hát volt neki barátnője mikor megismertem, komoly több éves kapcsolat. Esélyem nem volt nála, mint mondtam, becsületes, tehát ha van valakije, akkor csak ő a nő az életében, a többiek, ahogy én sem, nem érdekelték mint nő. Szép barátnője volt nagyon, személyiségét nem ismertem, de egyértelműen nagyon központi helyet foglalt el a srác életében. be volt betonozva, ezért elfogadtam, hogy ez a srác tetszik, meg minden, de semmi nem lesz köztünk.
Na, de '18 év végén hirtelen véget ért a kapcsolatunk, nagyon meglepett ez a hír. Olyan boldog, összeszedett párnak tűntek. A barátnő szakított a sráccal (a marha!). Azóta szingli. És újra fellángoltak bennem az érzések, hogy tetszik a srác. De mégsem jutottam vele egyről a kettőre, mert hát szerelmes volt, mikor a barátnője szakított, tehát nem tudom, tulajdonképpen mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjen ismerkedni. Ezt tőle is kérdeztem, de nem kaptam konkrét választ. Nem tudom, hogy hódíthatnám meg, igazából barátunk vagyunk, ami stimmel, de ennyi. Ráadásul el fog menni tőlünk, munkahelyet vált, fontos hogy utána is kontaktban maradjak vele. Mit tanácsoltok?
Meg az is jár a fejemben, hogyha mondjuk összejönnénk tényleg, nehogy ez az exbarátnő bezavarhasson. Hisz mondom, nagy volt a szerelem, a srác részéről legalábbis, meg nagyon szép lány. Mi a garancia, hogyha meggondolja magát, nem tudja visszahódítani a srácot? Meg nem akarom hogy nekem is kisebbségi komplexusom legyen, hogy mondjuk biztos az exe szebb volt, cukibb, jobb fej, jobban szerette.
"A barátnő szakított a sráccal (a marha!)."
Ahogy írtad, semmit sem tudtál és tudsz a kapcsolatukról.
A férfit látod a munkahelyen és hogy ott miként viselkedik.
Honnan tudod, hogy otthon nem hanyagolta a párját? Tudod...kívülről rengeteg kapcsolat jónak tűnik, közben pedig...
"Meg nem akarom hogy nekem is kisebbségi komplexusom legyen"
Te már most alárendelt lettél ebben a nem létező kapcsolatban.
Inkább engedd el.
Hajts rá a pasasra, hisz most szingli! Itt a nagy lehetőség.
1-es meg szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!