Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolgot csináltam? :O L/13
Igen, rossz dolog. Ezért eljön a kaszás, és egyesével tépkedi ki a sunaszőröd.
Egyébként mi ez a kamerás-mutogatós őrület? Elég beteges.... :S
2010. aug. 6. 10:20
majd ne csodálkozz, ha puruttyán vagy napiszaron látod magad :)
2010. aug. 6. 10:20
Nagyon rosszul tetted. Megy fel az internetre, és az ötvenes pedofilok rád fogják csorgatni a nyálukat.
A barátod meg túl kanos és éretlen. De 13 évesen nem is lehet komoly kapcsolatot kezdeni.
2010. aug. 6. 10:28
4/16 A kérdező kommentje:
Hát azt kétlem...Mert eléggé megértő a barátom, jó most lehet az írni hogy ha megértő akkor miért kellett megtenned. Meg ő sosem rakna fel ilyen honlapokra. És csak az írjon komit akiben van egy kis megértés is, tudom nem kellett volna de azért ne ilyen véleményeket már
Eszednél vagy? Hiába megértő, szeret blabla.. szakítotok, és bosszúból simán felrakhatja a képed valamelyik oldalra. Amúgy meg 13 évesen???Anyukád tudja???
2010. aug. 6. 10:46
nagyon megértő lesz még szétteszed a lábad neki. utána pedig pápá
2010. aug. 6. 10:48
Minek jössz ide és kéred ki mások véleményét, ha nem vagy rájuk kíváncsi és nem szereted ha negatív véleménnyel is válaszolnak? te csak megnyugtatásra vágysz és bólogatásra!
hát tessék: nem, ne aggódj. nincs semmi baj.jól tetted nem lesz belőle semmi. nem kell szégyellősködni legközelebb is megteheted. legyél ugyanolyan készséges, mint eddig, úgy van jól. te vagy a világ legelőrelátóbb, legértelmesebb, legtündibündibb lánykája. Az összes pasi ilyeet szeretne, mint te vagy.
2010. aug. 6. 10:50
mi a mobillal csináltunk ilyesmi képeket, szakítás után meg a haverjainak mutogatta...
2010. aug. 6. 10:57
Ti még csak elvetemült emberekkel találkoztatok? Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki csak a saját örmére csinál felvételt a csajáról, és nem mutogatja mindenkinek? Mi is ökörködtünk már a barátommal pucéran fényképezőgéppel. Mondjuk én 25 vagyok, de a tizenévesek sem mind rosszindulatú megátalkodott aljadék g_cik.
2010. aug. 6. 11:07
Előző: várd meg, amíg szakításra kerül a sor... utána azért figyeld az excsajok.hu-t, biztos ami biztos :)
2010. aug. 6. 11:08
Kapcsolódó kérdések: