Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm teljesen kifordult magából. Mit tegyek?
Az Ő anyjánál lakunk, amúgy jó körülmények között. Most viszont lett az anyjának egy párja (50-esek mindketten), és teljesen máshogy viselkedik mint előtte.
Bolhából elefántot csinál, állandóan a hibát keresi az anyja minden mozzanatában. Az a gondja hogy miértnem inkább a háztartással foglalkozik ahelyett hogy hétvégén a palival tölti a szabadidejét. Olyan csőlátása lett hogy már nem bírok vele lassan. Nem hallgat rám, igaz én is elég nyúlszívű vagyok. Nem tudok erélyesebben rászólni hogy változtasson a viselkedésén mert az senkinek sem jó amit csinál. Pedig az lenne a legjobb.
Nem szeretném ha erre rá menne a kapcsolatunk, pedig már ez is átfutott az agyamon.
Hogyan beszéljek vele hogy nem jó az a konokság és hozzáállás amit tanúsít az édesanyjával szemben?
F31
L30
30évesen nema anyuval kéne lakni.
Innentől kezdve meg triviâlis. Anyu nem szolgàlja ki,merem feltételezni, hogy egy jókora mamahotelban laktok.
Fél, hogy az anyja törődése kétfelé válik: felétek és a párja felé.
Beszéld meg vele nyugodtan, nem vitatkozva. Aztán eldől...
Úgy látom páran itt tisztában vannak a helyzetünkkel.
Én sem mennék vissza a szüleimhez, jelenleg átmeneti megoldásként vagyunk a pároméknál. Hosszú távon természetesen nem jó, de tudjuk mit fogunk csinálni csak ez időbe telik.
Viszont nem is erre vonatkozott a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!