Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet olyan hogy valaki 18 évesen tudja kivel akarja leélni az életét, hogy gyanítja megtalálta a nagy Ő-t?
Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 09:22
11/18 anonim válasza:
IGEN! Csak sajnos nem mindig maradnak meg melletted:( :(
12/18 anonim válasza:
17 voltam mikor megismerkedtünk. ma házasok vagyunk:)
az h kitartasz-e vki mellett akkor is ha már esetleg nem pont olyan "herceges" mint amilyennek megismerted,az csak hozzáállás kérdése:)
ja és előtte csak 1 kapcsolatom volt
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!az előttem szólónak üzenem hogy ez csak egy kíváncsi kérdés akart lenni és nem fogok most azon gondolkozni hogy vajon örökké együtt maradunk-e vagy sem?!Hiszen most szeretem és csak ez számít,hogy később mi lesz az pedig majd kiderűl!Apropó rájöttem hogy igazából mi is volt az amiért másokat is meg akartam kérdezni ebben a témában,mert a szüleim a gimnázium óta együtt vannak és most ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat.
2008. nov. 28. 07:10
14/18 A kérdező kommentje:
megjegyzés:az előttem kommentelőre a 15.38ast értem
2008. nov. 28. 07:12
15/18 anonim válasza:
Helyes!:) Az esély az mindig megvan...
(15:38as voltam)
16/18 anonim válasza:
szerintem ha szerelmes az ember ezt érzi..az meg ugye nem egyszer van:))) egyébként meg nem elképzelhetetlen,sőt ismerek rá példát is!
17/18 anonim válasza:
Igazából nem tudom,hogy miért kell lepontozni a válaszokat,hiszen mindenki a saját véleményét, tapasztalatát írta le. Az sem jó,ha valaki ír és az sem,ha nem ír... ki érti ezt??
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki szabad véleménnyel rendelkezik.
2008. dec. 5. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!