Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja, milyen érzést keltene bennetek? (anyázók, gúnyolódók, 10 éves hozzászólók kíméljenek)
Figyelt kérdés
A barátnőd egy 40-es jó nő, az ismerősei szerint megbízható. Jól működik a kapcsolatotok, de egy alkalommal amikor pár napra különváltok, a buszhoz való kikísérés előtt igencsak szexis, csábos ruhát vesz fel. Mielőtt elindultok, megkívánod, megdícséred, és közeledsz hozzá, de visszautasít, tartózkodóan viselkedik veled, olyan érzésed van, mintha szabadulni akarna tőled minél hamarabb, mintha valahová sietne. Nem tudsz róla, hogy menne bárhová azon kívül, hogy haza. Megkérdezed mi a baj, azt mondja, semmi. Ez másban is furcsa érzést, esetleg gyanút keltene, vagy csak én spirázom túl a dolgokat?2020. aug. 26. 14:25
11/20 anonim válasza:
De mondd mar meg, hogy mi volt az a kihivo ruha! Lehet, hogy csak neked volt az.
12/20 A kérdező kommentje:
Egy ilyen kis fekete csipkés áttetsző felső, meg mintha szexis fehérnemű is lett volna.
2020. aug. 26. 15:15
13/20 anonim válasza:
Amikor ezt csináltam egy férfivel az semmi jót nem jelentett.
Szó szerint menekülni akartam már, és, hogy hagyjon békén. Nem is volt hosszú kapcsolat, ha egyáltalán annak lehetett nevezni.
14/20 A kérdező kommentje:
Próbálok képet keresni - [link] valami ilyesmi, csak az alja szoknyaszerű volt, és nem egyforma hosszú, jól nézett ki mindenesetre.
2020. aug. 26. 15:19
15/20 anonim válasza:
40 fokban kinek van kedve szexelni?
16/20 A kérdező kommentje:
13-as, gondolom félre azért nem léptél, csak jelezni akartál valamit?
2020. aug. 26. 15:22
17/20 anonim válasza:
Tipikus ostoba pali vagy bocs, de a nőknek lelkük is van ha nem tűnt volna fel. Nem volt hozzád kedve éppen. Miért? Csak. Ne gyárts hülyeségeket csak mert neked feláll éppen.
18/20 anonim válasza:
Tipikus férfi gondolkodás, hogy a nőnek mindig kedve van dugni. Volt egy kollégám, aki csodálkozott, hogy miért nem akar a felesége vele szexelni, pedig neki mindig éjjel kettő körül áll fel és akkor támadta le az asszonyt. Az egy darabig a békesség kedvéért belement, de mivel reggel korán kellett kelnie, ezért egy idő után elege lett. A pasi meg csodálkozott, mi a gond ezzel, alkalmazkodjon az asszony, ha egyszer neki csak ebben az időpontban van kedve és ekkor áll fel. Ez annyira szánalmas.
19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, szerintem végig sem olvastátok ami maga a kérdés.
2020. aug. 27. 12:49
20/20 anonim válasza:
13 vagyok.
Hát én nem megcsaltam, hanem visszarongyoltam az exemhez. Életem hibája volt akkor elhagyni azért a srácért, dehát fiatal voltam és jobban becsültem utána.
De ez személyes sztori, nincs köze a kérdésedhez, csak leírtam, ha már rákérdeztél.
Hagyd pár napig ilyenek után. Lehet kell neki az egyedüllét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!